reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Oj rety ja wcale już nie mam dla was czasu a tak miło popatrzeć na te nasze szkraby!!! Cudne są!!!
Kinia ale młoda znalazła sobie schowanko:-D a moja Daria dzisiaj rano Blankę w szafie zamknęła przez przypadek ale było płaczu i histerii Blanka do tej pory ma do niej żal i jej wypomina, że jak mogła zamknąć ją w szafie!!!
wrzucam swoje piraniule:-D

Załączniki

• P8280211.jpg
    P8280211.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 123
  • P8210169.jpg
    P8210169.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 121
  • P9110308.jpg
    P9110308.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 122
  • P9120309.jpg
    P9120309.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 122
  • P8110102.jpg
    P8110102.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Zaglądam tu często, jednak nie zawsze zdążę coś popisać. Uwielbiam ten wątek :)

Marietta Jaki już duży przystojniak !Fajny jesienny spacerek, z muchomorem sper!:)
Anitas Jej jakie wspaniałe urodzinki :tak: Wszyscy dostojni i eleganccy, najpiekniejszy solenizant, i czy mi sie zdaje...On jest już takkki duzy! Nie , no urósł pięknie! 100 lat jeszcze raz :)
Trixi obie córeczki przeurocze! Podobne, a jednak inne. Słodziutkie, a Kasiulka jakie ma juz piekne włoski. Maleństwo do zacałowania, aż mi się zamarzyło wyściskać takiego maluszka.Podziwiam, jak dajesz radę, dzielna jestes. Urodzinki i torcik 1 klasa! :)

Justyna No to teraz juz wiem po kim Wiktorek tak wysoki chłopak :) Fajowy spacer z tata za rączkę :tak:

Małpko, achy i ochy....! Śliczne dwa blondasy! Szczuplutkie , piekne oczy...ale beda laseczki. Ba...juz są :) I dwa smoczki obok śpioszków, urocze to zdjęcie :tak: Jej ale ten czas biegnie szybko...Dopiero co Twoja starsza córcia była takim niemowlaczkiem, teraz masz dwie duże dziewczynki :)
PrzyszlaMamo, kolejny wspanialy, jesienny spacerek. Torianek super sobie radzi z chodzeniem, ale miło :) Córcia jaka już duża.

Jej...i tyle jeszcze zdjęć, których nie opisałam, a oglądałam , no tyle na teraz zapamietalam, a cha jeszcze wspaniała wszędobylska córcia Kini :) Ta szuflada extra, ale zdaje sie ze juz tez pisałam, sama nie pamietam , wstyd ;)

Podrzucam kilka naszych świeżych fotek.

Załączniki

• JUla jak Joksi X2011.jpg
    JUla jak Joksi X2011.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 133
  • smutna.jpg
    smutna.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 111
  • Zadanie bojowe dla cavaliera .Rozśmieszamy Julkę ).jpg
    Zadanie bojowe dla cavaliera .Rozśmieszamy Julkę ).jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 114
hej kochane troszke was zaniedbalam przyznaje... nasze szkraby juz roczne chyba wszystkie a pozmienialy sie he fajnie .. dodam fotki lobuziaka pozeracza mojego czasu IMG_4066.jpgIMG_4092.jpgIMG_4098.jpg

reklama
śliczne zdjęcia piękne te nasze dzieciaczki i jakie zdolne:)

Zdjęcie0797.jpgpierwsza wyprawa rowerowa z kochanym dzidziusiem:)

Zdjęcie0798.jpgkochany śmieszek:)
Zdjęcie0828.jpgdzisiejsze z placu zabaw:)
i spaceru

Załączniki

• Zdjęcie0818.jpg
    Zdjęcie0818.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Do góry