reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Oliwko mateuszek śliczny chłpoczyk, widac ze przystojniak z niego wyrośnie i nie bedzie od dziewczyn juz w przedszkolu mógł sie opędzic:)

Beniaminko wow, nie mogę się na ciebie napatrzec, masz wspaniałą figure i wyglądasz jakbym niegdy w ciążynie chodziła:) no i ktoraś z dziewczyn tu napisała ze ty chyba nas okłamujesz co do swojego wieku:) wyglądasz bardzo młodo i kwitnaco:) a Julcia skóra z tatusia zdjęta, a jakie fajne minki robi:) taka mała księżniczka tatusia;)

Monika Ingusia śliczna dziweczynka:) fajnie pewnie jest miec taką czwóreczkę w domciu, pewnie macie wesoło i zawsze cos się dzieje:)

marietta ale mały przystojniaczek,

mammi fajniutki ten Twój synuś

Malgos Dawidek słodki, ślicznie główeczkę już trzyma, a Ty kobieto też swietnie wyglądasz , zero brzucha:)

reklama
to i ja wrzucę kilka fotek mojego zlosnika małego")

1.juz starsza fotka
2.z moją chrzestnicą Amelką
3.babcia wcisnęla starą grzechotkę Amelki więc Olafek sobie grzechocze
4. z tatusiem
5.po kapieli zdziwiony bo mama na brzuszku połozyła
6.usmiech do babci:) taki skromny

Załączniki

• DSCN1050 modified.jpg
    DSCN1050 modified.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCN0975 modified.jpg
    DSCN0975 modified.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN1054 modified.jpg
    DSCN1054 modified.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCN1041 modified.jpg
    DSCN1041 modified.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 70
  • DSCN1082 modified.jpg
    DSCN1082 modified.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCN1080 modified.jpg
    DSCN1080 modified.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Beniaminko nic nowego Ci nie napisze... suuuuper figurka z bużki też kompletnie nie widać wieku (chyba czarownica jesteś;) malutka Julcia juz wcale nie taka malutka no i caaaały tatuś (ale to dobrze bo pewnie znasz te powiedzenie)
Gusia ale super małego ubieracie ekstra bluzeczka - mały przystojniacha :)
Malgoś za tą figure chyba przestane Cię lubieć ;) sliczny synuś :)
Mamii Twój Igorek jest baaardzo podobny do synka mojej kuzynki :)
Marietta moze i nie chce podnosic główki ale za to jakie śliczne uśmiech posyła :))

bardzo lubie ten wątek ale nie lubie dawać komentarzy bo martwie sie ze moge pominąć jakąs fotkę dzieciaczka... a przeciez wszystkie sa takie cuuudne :)

Ostatnia edycja:
Cudniaste maluchy!!!
Małgoś , Beniaminko ale z was piękniuchy szczupłe:tak::tak::tak:zazzzdroszczęeee!!!!!:sorry2:
Młody rzeczywiście siłacz, pięknie leży na brzuszku a Julcia w kąpieli bomba!!!

Oliwko maluchy masz świetne i podobne do siebie:-D:-D:-D

Gusia Olafek to chyba do tatusia podobny co?? super słodziak!!:-)

Mammi, Marietta chłopaki rosną jak na drożdżach!! śliczniutcy!!!:-D:-D:-D

Monika Ingusia jaka grzeczniutka!!a braciszek pomocny!!:-)

Guusia ale masz sliczne szczescie:) a jakiego mezusia przystojnego no no no :D:D:D

sliczne te nasze wrzesniowe maluszki wszystkie:D:D

wstawiema najaktualniejsze zdjecie mojej Dominisi:)

Załączniki

• DSC06772.jpg
    DSC06772.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry