reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

A oto mój mały przystojniak :-)
Igorek rośnie w oczach:happy2:

DSCF0221.jpg
pencil.png

reklama
super jest ten watek uwielbiam tu przebywac i ogladac nasze cudne dzieci
a to moj leniuch jak juz wspominalam nie chce glowy dzwigac;/IMG_1278.jpg
a tu kochana minka mamy :)jermi.jpg

ale słodkie dzieciaczki :)
beniaminko sesja rewelka jaka niunia śliczna no a Ty kochana promieniejesz sczęściem i świetną figurką tylko pozazdrościć :) no a niunia jaki ma śliczny kombinezonik ...

Marietta i mammi wasze dzieci nie są upasione. Tak jak moje. Już martwiłam się ze tylko moje tak wygląda :)
Dziś byłam na wizycie u siostry- urodziła 2 tyg przed mną ale jej synek to dwa razy taki jak mój. Załamałam się. On na górze siatki centylowej a mój na 25 centylu

Mammi- Igorek jest słodziuchny i ma takie anielskie, zniewalające spojrzenie, pyszniutki! :-)
Marietta- cudny chłopczyk, minka rzeczywiście do zacałowania, sweet! :-)

Małgos , no super chłopak silny, ale już wysoko trzyma t ę główeczkę :)I jak mu ślicznie włoski rosną nad czólkiem , mały przystojniacha! A Ty wcale brzuszka żadnego nie masz.

reklama
Ale słodziaki, wszystkie bez wyjatku:tak::-)
A z Ciebie Beniaminko laska nie z tej ziemi, pewnie z synem to na rodzenstwo wygladacie, a nie na mame z synem.
Małgos Dawidek super głowke trzyma. U nas wczesniej mały lubił lezenie nas brzuszku, a teraz cos nie bardzo:-(

Do góry