reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

A oto mój mały przystojniak :-)
Igorek rośnie w oczach:happy2:

DSCF0221.jpg
pencil.png

reklama
super jest ten watek uwielbiam tu przebywac i ogladac nasze cudne dzieci
a to moj leniuch jak juz wspominalam nie chce glowy dzwigac;/IMG_1278.jpg
a tu kochana minka mamy :)jermi.jpg

ale słodkie dzieciaczki :)
beniaminko sesja rewelka jaka niunia śliczna no a Ty kochana promieniejesz sczęściem i świetną figurką tylko pozazdrościć :) no a niunia jaki ma śliczny kombinezonik ...

Marietta i mammi wasze dzieci nie są upasione. Tak jak moje. Już martwiłam się ze tylko moje tak wygląda :)
Dziś byłam na wizycie u siostry- urodziła 2 tyg przed mną ale jej synek to dwa razy taki jak mój. Załamałam się. On na górze siatki centylowej a mój na 25 centylu

Mammi- Igorek jest słodziuchny i ma takie anielskie, zniewalające spojrzenie, pyszniutki! :-)
Marietta- cudny chłopczyk, minka rzeczywiście do zacałowania, sweet! :-)

Małgos , no super chłopak silny, ale już wysoko trzyma t ę główeczkę :)I jak mu ślicznie włoski rosną nad czólkiem , mały przystojniacha! A Ty wcale brzuszka żadnego nie masz.

reklama
Ale słodziaki, wszystkie bez wyjatku:tak::-)
A z Ciebie Beniaminko laska nie z tej ziemi, pewnie z synem to na rodzenstwo wygladacie, a nie na mame z synem.
Małgos Dawidek super głowke trzyma. U nas wczesniej mały lubił lezenie nas brzuszku, a teraz cos nie bardzo:-(

Do góry