reklama
22marietta
Fanka BB :)
Saraa
Monika malenstwo jak z obrazka
Beniaminko sliczna mama - sliczna corka inaczej byc nie moze
mammi - wow on juz wyglada tak powaznie - piekny jest
marietta ta minka jest boska
Beniaminko sliczna mama - sliczna corka inaczej byc nie moze
mammi - wow on juz wyglada tak powaznie - piekny jest
marietta ta minka jest boska
beti14011984
ale słodkie dzieciaczki
beniaminko sesja rewelka jaka niunia śliczna no a Ty kochana promieniejesz sczęściem i świetną figurką tylko pozazdrościć no a niunia jaki ma śliczny kombinezonik ...
beniaminko sesja rewelka jaka niunia śliczna no a Ty kochana promieniejesz sczęściem i świetną figurką tylko pozazdrościć no a niunia jaki ma śliczny kombinezonik ...
Marietta i mammi wasze dzieci nie są upasione. Tak jak moje. Już martwiłam się ze tylko moje tak wygląda
Dziś byłam na wizycie u siostry- urodziła 2 tyg przed mną ale jej synek to dwa razy taki jak mój. Załamałam się. On na górze siatki centylowej a mój na 25 centylu
Dziś byłam na wizycie u siostry- urodziła 2 tyg przed mną ale jej synek to dwa razy taki jak mój. Załamałam się. On na górze siatki centylowej a mój na 25 centylu
Beniaminka
Mammi- Igorek jest słodziuchny i ma takie anielskie, zniewalające spojrzenie, pyszniutki! :-)
Marietta- cudny chłopczyk, minka rzeczywiście do zacałowania, sweet! :-)
Marietta- cudny chłopczyk, minka rzeczywiście do zacałowania, sweet! :-)
Zobacz załącznik 300389mammi, marietta sliczni chlopcy moj dopiero niedawno zaczal dzwigac glowke i jak zawsze marudzil lezac na brzuszku teraz to nawet polubil
Beniaminka
Małgos , no super chłopak silny, ale już wysoko trzyma t ę główeczkę I jak mu ślicznie włoski rosną nad czólkiem , mały przystojniacha! A Ty wcale brzuszka żadnego nie masz.
reklama
Ale słodziaki, wszystkie bez wyjatku:-)
A z Ciebie Beniaminko laska nie z tej ziemi, pewnie z synem to na rodzenstwo wygladacie, a nie na mame z synem.
Małgos Dawidek super głowke trzyma. U nas wczesniej mały lubił lezenie nas brzuszku, a teraz cos nie bardzo:-(
A z Ciebie Beniaminko laska nie z tej ziemi, pewnie z synem to na rodzenstwo wygladacie, a nie na mame z synem.
Małgos Dawidek super głowke trzyma. U nas wczesniej mały lubił lezenie nas brzuszku, a teraz cos nie bardzo:-(