reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

DSC03271a.jpgDSC03263a.jpgDSC03264.jpgDSC03255a.jpgTorianek ma dzis 8 tyg. pierwsze zdjecie to z dzisaj

reklama
małgoś super syn a jak mu fajnie łepek obrasta moj ma takie zakola jak tatus hihi
maja twoja córa to bedzie miała każdego faceta ktorego bedzie chciała ;p
przyszła mamo torianek jest słodki ma piekna karnacje
jolami super bluzeczka
gusia maluch chyba podobny do taty - rosnie drugi przystojniak :)
asia super wypad pozazdroscic a coreczki macie cudowne
jak kogos pominelam to przepraszam ale jak patrze na nasze skarby to az mysli mi sie gubia z wrazenia
a ja mam w koncu foteczke z synkiem :)my.jpgmy.jpg

Ostatnia edycja:
wklejam zdjecie, ktore jest pzredmiotem dyskusji mojej i Tosi na glownym:)jaka owlosiona czesc ciala pokazuje moje Kochanie;)?

IMGP1268.jpg

Zaglądam na ten wątek by popatrzeć jak szkraby rosną:-)
Dzieciaczki rewelacyjne!!
Aby nikogo nie pominąć powiem że każde jest cudowne!

Wszystkie wrześniowe (i sierpniowe) dzieciaczki pozdrawia Helena:

Załączniki

• Zdjęcie0097.jpg
    Zdjęcie0097.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 05112010615-001.jpg
    05112010615-001.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0096.jpg
    Zdjęcie0096.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 47
wcieło mi posta grrrr!!!
trixi kasiulka ma ś,liczne rzesy
a ja pisałam o ubranku do chrztu że może ktoraś z was bedzie chciala odkupic moj synus mial je tylko w kosciolku bo pozniej zostal pzrebrany aby bylo mu wygodniej ubranko jest rozmiaru 62 zostalo kupione w sklepie jest koloru ecri ...
1.czapka
2.spodnie ocieplane
3.muszka
4.koszula
5.kamizelka
6.do tego butki roz.10
7. jak by ktoś chciał to kurteczke mogę dać ocieoplaną zdjęcie wstawię wieczorkiem ... :)

2.jpg3.jpg1.jpgi.jpg

Jolu Mi urocza rodzinka tylko gdzie sie podziala mama?
Asiek ale wy wszyscy sliczni jestescie.Piekni rodzice -pieknr dzieci
przyszla mamo -niesamowity ten twoj bobas
Alcia j nawet nie chce myslec co to za czesc ciala haha. A Filipek poprostu przepiekny.
Marietta ale masz malego przstojniaka a stroj sliczny szkoda ze namjego za maly
Agim 79 no superowa ta twoja Helenka
Trixi cudna ta twoja Kasiula -fajne fotki a na jednej czyzbys byla ubrana w dirdl? Jesli tak to zazdroszcze , ze go masz

reklama
JolaMi urocza masz rodzinke

Asiek ale z Was sliczne dziewczyny

agim i Trixi
corcie jak malowane

22marietta slicznie wygladaliscie na chrzcie, ubranko b.ładne, ale na Antosia bedzie juz za małe

przyszła_mamo Torianek jest przesłodki

Do góry