reklama
Beniaminka Jula cudownie wygląda w tej sukieneczce a jaką ma zaciekawioną minkę :-)
Maja888 Dominika ma piękne wielkie oczka i jest już starasznie wielka ;-)
Kasiona Widzę że u twoich chłopaków to już samoobsługa jeszcze trochę i sami zaczną buszować w lodówce
Anitas_2 Jaki ten twój Kamielk jest długiii !! Jeszcze trochę i w wózku Ci się nie zmieści Bardzo fajnie wyszedł na zdjęciu po kąpieli minka poprostu cudowna a jak główkę wysoko trzyma :-)
Cudowne te nasz maluchy :-)
Kasiona Widzę że u twoich chłopaków to już samoobsługa jeszcze trochę i sami zaczną buszować w lodówce
Anitas_2 Jaki ten twój Kamielk jest długiii !! Jeszcze trochę i w wózku Ci się nie zmieści Bardzo fajnie wyszedł na zdjęciu po kąpieli minka poprostu cudowna a jak główkę wysoko trzyma :-)
Beniaminka Jula cudownie wygląda w tej sukieneczce a jaką ma zaciekawioną minkę :-)
o tak pani doktor powiedziala ze wyglada na 3 miesieczne dziecko no i tez troche wazy bo 5600g takze juz klopsik jest
ale te nasze dieciaczki sliczneeeeeee
troche nie na temat ale nie wiem gdzie mam wstawic... najnowszy tatuaż mojego męża i "stary" julkowy
troche nie na temat ale nie wiem gdzie mam wstawic... najnowszy tatuaż mojego męża i "stary" julkowy
Ostatnia edycja:
onionek
happy mama
ASIEK - WOW! zajebiste tatuaze, musisz miec super męża :-) cos wspanialego :-)
reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Anitas, ale super sesje zrobilas Kamilkowi i swietna z Was rodzinka, młodziutko wyglądasz, córcia podobna do Ciebie a Kamilek będzie tatusiowy . Ubrany jak dorosły facet-extra! Sliczną ma buziunię :-)
Asiek, normalnie wow, wow, wow! Zarąbiszcze tatuaże, tatuś kocha swoje córeczki, oj kocha! :-)
Asiek, normalnie wow, wow, wow! Zarąbiszcze tatuaże, tatuś kocha swoje córeczki, oj kocha! :-)