reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
a tu moje pociechy, i self-serwis moich chlopakow :-)

Załączniki

• DSCN5329.jpg
    DSCN5329.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCN5340.jpg
    DSCN5340.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 87
Dziękuję za miłe słowa , przekażę Julce :-D

Maja, ale słodziuchna Twója córcia, i jakie ma brewki czarne i włoski nadal bujne :-) Moja wygląda na to będzie blondyna po tacie, bo ja to taka złota blondyna raczej.
Kasiona- no rewelka te fotki, samoobsługa mnie rozczuliła na maksa, cudne no!!! :-) A jak ładnie na siebie zerkają, super :-)
Ciekawa jestem jak u waszych dzieci z kolorkiem oczu, czy to ze moja Julka ma niebieskie oczy to juz penik, czy to nadal oczy niemowlece i jeszcze sie zmienia. Bo widze Maja ze Twoja corcia ma chyba ciemne oczka>? czy sie mylę...

Magdzik Twój Kacperek silny mężczyzna głowę tak super trzyma
Marietta - uroczy ten Twój diabełek
Juleczka Beniaminki i kruszynka Mai prześliczne królewny, jedna blondyneczka a druga czarnulka
Kasiona Twoje chłopaki wymiatają, w zasadzi to już "prawie" samodzielni są, sami sobie pojedzą jeszcze chwilkę i mamusi coś podsuną do zjedzenia :-)

maja Dominika wymiata :) Piękna dziewczynka z niej a te oczy - cud miód :)

Co do kolorku to u mych dzieci wyklarował się około 7-8 m-ca a tak niebieskie mieli obydwa i Maks też póki co, teraz po mężu brązowo - zielone :)

dziekuje wam dziewczyny za mile slowa:):):)

no moja malutka ma jak narazie takie bardzo ciemno niebieskie oczy a na zdjeciach zawsze wydaja sie ze sa ciemne ale wydaje mi sie ze zaczynaja zmieniac kolor i chyba beda wlasnie brazowe po mamusi:):):) jesli chodzi o jej bujna czuprynke to caly czas ma tyle samo wlosow a myslalam ze beda sie wycierac;) no ale tatus jest ciemny i mamusia ciemna wiec chyba blondynki z niej juz nie bedzie;)

reklama
Kasiona zdjęcie z butlami powala, chłopcy wyglądają jakby grali na trąbkach i jeszcze jako matematyk powiem, że wyglądają jak odbicia lustrzane, ale to w końcu bliźniacy:)
Beniaminka i Maja super dziewczyny:)kurcze rosną laski dla naszych chłopaków:)

A mój Kamil skończył wczoraj dwa miesiące.
DSC00706.jpgDSC00839.jpgDSC00656.jpgDSC00571.jpgDSC00852.jpgDSC00631.jpgDSC00684.jpgDSC00688.jpgDSC00566.jpgDSC00573.jpg

Do góry