reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
a tu moje pociechy, i self-serwis moich chlopakow :-)

Załączniki

• DSCN5329.jpg
    DSCN5329.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 81
  • DSCN5340.jpg
    DSCN5340.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 89
Dziękuję za miłe słowa , przekażę Julce :-D

Maja, ale słodziuchna Twója córcia, i jakie ma brewki czarne i włoski nadal bujne :-) Moja wygląda na to będzie blondyna po tacie, bo ja to taka złota blondyna raczej.
Kasiona- no rewelka te fotki, samoobsługa mnie rozczuliła na maksa, cudne no!!! :-) A jak ładnie na siebie zerkają, super :-)
Ciekawa jestem jak u waszych dzieci z kolorkiem oczu, czy to ze moja Julka ma niebieskie oczy to juz penik, czy to nadal oczy niemowlece i jeszcze sie zmienia. Bo widze Maja ze Twoja corcia ma chyba ciemne oczka>? czy sie mylę...

Magdzik Twój Kacperek silny mężczyzna głowę tak super trzyma
Marietta - uroczy ten Twój diabełek
Juleczka Beniaminki i kruszynka Mai prześliczne królewny, jedna blondyneczka a druga czarnulka
Kasiona Twoje chłopaki wymiatają, w zasadzi to już "prawie" samodzielni są, sami sobie pojedzą jeszcze chwilkę i mamusi coś podsuną do zjedzenia :-)

maja Dominika wymiata :) Piękna dziewczynka z niej a te oczy - cud miód :)

Co do kolorku to u mych dzieci wyklarował się około 7-8 m-ca a tak niebieskie mieli obydwa i Maks też póki co, teraz po mężu brązowo - zielone :)

dziekuje wam dziewczyny za mile slowa:):):)

no moja malutka ma jak narazie takie bardzo ciemno niebieskie oczy a na zdjeciach zawsze wydaja sie ze sa ciemne ale wydaje mi sie ze zaczynaja zmieniac kolor i chyba beda wlasnie brazowe po mamusi:):):) jesli chodzi o jej bujna czuprynke to caly czas ma tyle samo wlosow a myslalam ze beda sie wycierac;) no ale tatus jest ciemny i mamusia ciemna wiec chyba blondynki z niej juz nie bedzie;)

reklama
Kasiona zdjęcie z butlami powala, chłopcy wyglądają jakby grali na trąbkach i jeszcze jako matematyk powiem, że wyglądają jak odbicia lustrzane, ale to w końcu bliźniacy:)
Beniaminka i Maja super dziewczyny:)kurcze rosną laski dla naszych chłopaków:)

A mój Kamil skończył wczoraj dwa miesiące.
DSC00706.jpgDSC00839.jpgDSC00656.jpgDSC00571.jpgDSC00852.jpgDSC00631.jpgDSC00684.jpgDSC00688.jpgDSC00566.jpgDSC00573.jpg

Do góry