reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Jejku...każde inne, a każde takie cudowne. Już zaczynają wyraźnie się róznić, jako noworodki były do siebie całkiem podobne. Teraz to już albo tatusiowie, albo mamusie ...Słodkości.
Justyna- kawał mężczyzny z synusia, a jak pieknie wysoko główkę trzyma, wow! :-)
Kredeczko, alez On słodziaczek, te minki- the best ! I widzę, też kocha łóżko rodziców :tak:

Tosiu- Krecik jest boski, do zacałowania córeczka, no i cała piękna mamusia, będzie laseczka , że hej! :-) Ja na moja Julę też mówię krecik, ale i kurczątko, myszka, kaczuszka, kruszynka, mróweczka....ech konca nie ma :-) A usmiech boski!
Karolino, to samo, będzie slicznę dziewczę, juz jest, ma słodkie spojrzenie, i czarnulka malutka, mniammniam :-*

Betti, widzę że Twojej córuni ptasiego mleczka nie brakuje nawet, ślicznie ją stroisz, Ona się uroczo śmieje, uwielbiam te łyse dziąsełka na wierzchu gdy malenstwo się usmiecha :-)

reklama
Tosia Dominisia sliczniutka, krecik z niej słodziutki. A mamusia wpatrzona jak w obrazek:tak:. Nasz Antos to borsuczek:-D

karolina Julcia przecudna, i jakie ma pucolki fajniusie

betti
ale cora wystrojona no, no

kredka, Justyna chłopaki na 6 z plusem

Akderk sliczniutki ten twoj ksiaze
Justyna wow jaki on duzy ,kawaler jak sie patrzy
Tosiu cudowny ten twoj Krecik , i usmiech boski!
Karolino do zacałowania córeczka,
Betti mala modelka ci rosnie

IMGP1248.jpgmoj lobuz:)
IMGP1243.jpg

Alcia- słodkości Twój synuś, a z tym wielkim smokiem wyglada zarąbiście, do schrupania!
Gaju, masz śliczną rodzinkę, córcia ma piękne włoski, mała laseczka, Maksiu ma ogromne oczy , chyba po mamusi, prawda? I taki filigranowy nosek, a jaki podbródek papusny, widac mleczko mu służy, juz wiem czemu tak dużo je, bo rosnie i przybiera w oczach :-)

reklama
Do góry