reklama
onionek
happy mama
Cudne sa :-)
Tosia - corcia chyba ma urode po Tobie :-)
Marja - piekny synek naprawde i ma taki sam kocyk, jak moj Macius - pistacjowy :-)
Ritka - ale masz ladne dziecko :-)
Maja - urodziwa dzidzia, tak samo jak K8sad :-)
Tosia - corcia chyba ma urode po Tobie :-)
Marja - piekny synek naprawde i ma taki sam kocyk, jak moj Macius - pistacjowy :-)
Ritka - ale masz ladne dziecko :-)
Maja - urodziwa dzidzia, tak samo jak K8sad :-)
Ostatnia edycja:
onionek
happy mama
skrzat910
żyje dla nowego życia
uwielbiam ten wątek!!! Piękne te nasze pociechy.
Beniaminka
Fanka BB :)
Tosiu- Dominisia cała Mamusia - śliczności! Marja, ale słodziaczek z Twojego Karolka, czapka superowa
Onionku- Maciusiowi w różu bardzo do twarzy, a smoczek chyba liliowy? Super Śliczna buziulka !
Onionku- Maciusiowi w różu bardzo do twarzy, a smoczek chyba liliowy? Super Śliczna buziulka !
Ostatnia edycja:
Beniaminka
Fanka BB :)
A to fotka z mojego awatarka, ale tu lepiej widac :-)Zobacz załącznik 291856
onionek
happy mama
Tosiu- Dominisia cała Mamusia - śliczności! Marja, ale słodziaczek z Twojego Karolka, czapka superowa
hehe dziekuje :-) Smoczek lilowy.. Twoja niunia sliczna :-)
onionku to mój Maks też ten sam kocyk ma On ma misia w aplikacji? By the way mój maks też w różu już paradował
Beniaminko cudna kruszynka
tak to wlasnie taki kocyk milusi z misiem :-) a co do rozu, to dostalam ten kombinezon w spadku i w nosie mam konwenanse, choc juz kilka osob zagladajac do wozka upewnialo sie, czy to jednak nie dziewczynka hehe
Gaja, onionek moj Antos tez w rozu paradował, jak mi pewnego dnia czystych pajacykow brakło. A maz jak wrocił z pracy to za bardzo nie zwrocił uwagi, dopiero jak mu powiedziałam to sie zorientował.
A ogolnie to przesłodkie te nasze dzieciaczki
A ogolnie to przesłodkie te nasze dzieciaczki
reklama
co do różu to uważam że tylko odważni faceci go noszą więc też zakładam mojemu miśkowi i się niczym nie przejmuję :-) uwielbiam go w tym kolorze Zobacz załącznik 291909Zobacz załącznik 291910 a tak pozatym to wszystkie Wasze dzieciaczki to śliczności normalnie :-)