reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Justyna- ale pulpecik cudny! :-) I cały, naprawde cały Tatus :-D
Anja- wow, no i sie powtorze- córeczka to Twoja mala kopia, noseczek identyczny, bedzie kolejna laska w rodzinie, nie wspomne o starszej siostrzyczce. Anja, schudlas, chociaz wcale w ciazy nie bylas pulchna, oj nie. Pewnie wszystkie cycolace mamy chudna, ale akurat to chyba nie jest źle :-)

A tu nasza corcia -3tyg:-)

Załączniki

• e8c05148bc[1].jpg
    e8c05148bc[1].jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 74
  • abf6072a99[1].jpg
    abf6072a99[1].jpg
    32 KB · Wyświetleń: 72
  • 36968700fc[1].jpg
    36968700fc[1].jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 65
  • c7ae47edc6[1].jpg
    c7ae47edc6[1].jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 62
Sliczne te wasze pociechy a jak rosną :)

Beniaminka Ty uważaj bo Julcia jeszcze zamieni Cię na pluszaka :) A tak poważnie to słodko wygląda z tymi pluszakami do okoła

Śliczna córeczka Maju i nie zdziw się, ze to napiszę ale skórę na twarzyczce ma przecudną, mam obsesję na punkcie zdrowej skóry oby mojej zeszło i miała taką śliczną twarzyczkę jak twoja.....

reklama
Śliczna córeczka Maju i nie zdziw się, ze to napiszę ale skórę na twarzyczce ma przecudną, mam obsesję na punkcie zdrowej skóry oby mojej zeszło i miała taką śliczną twarzyczkę jak twoja.....

dziekuje bardzo:) faktyczie nie mam odpukac z jej skora problemow na szczescie a dziwne bo w sumie myje jej twarz tylko przegotowana woda i wacikami zawsze w casie kapieli i rano zeby sie czula swiezo:)

Do góry