reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
słodkości, a przystojniaki w rózu jak najbardziej, ja mam rózowe skarpetki dla Olafka bo dostał:-D
a tu nasze szczęscie podczas kąpieli i po :)

Załączniki

• DSCN0906 modified.jpg
    DSCN0906 modified.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCN0907 modified.jpg
    DSCN0907 modified.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 73
Wszystkie maluszki śliczniutkie nic tylko całować...

Co do ubierania maluszków to ja osobiście nie ubrałabym chłopczyka w nic typowo różowego lub czerwonego odrobina tych kolorków na ubranku gdzie głównym kolorem jest jakiś chłopięcy to ok.Młodszy ma kurtkę zimową niebieską z czerwonymi dodatkami, ale żeby całą czerwona to nie.

Dziewczynka w niebieskim jeszcze ujdzie, ale raczej też wybrałabym róż, fiolet, zieleń, żółty czy kremowy... mam fioła na punkcie kolorów łączenia ich czy dopasowywania do płci więc musicie mi wybaczyć :p

Wasze chłopaczki w różu wyglądają uroczo...ja bym aż tak nie eksperymentowała dostałam w spadku pomarańczowy kombinezon na zimę, ale uznałam,że niunia będzie jak dynia wyglądać i namówiłam T. na zieloną kurtkę i spodnie zimowe i małą każdy podziwia,że modnie ubrana... ja zawsze dbałam by dzieci były modnie i pod kolor ubrane i jak moja mama czy mąż ubrali coś nie pod kolor to potrafiłam chłopaków przebierać w co innego bo bym z nimi do miasta nie wyszła.
Sama u siebie tak do ubioru nie przywiązuje uwagi, ale jeśli chodzi o dzieci to mam fioła dosłownie...

A oto moja gwiazdunia...122.jpg105.jpg133.jpg117.jpg130.jpg112.jpg126.jpg103.jpg107.jpg

A to ja gwiazdeczka i nasz piesio co jest troszkę zazdrosny, ale uwielbia mała wąchać i leżeć koło niej 134.jpg

Guusia- śliczności Olafek, widze kapiel mu sie b. podoba :-)

Pysiu- mala gwiazda wymiata...a w zieleni wyjatkowo jej do twarzy, super dobralas kolorki, bedzie mala strojnisia, oj bedzie :-D Jest piękna! :-)

Dziekuję Beniaminko :) naprawdę z zielonym trafiłam bo mała słodko w tym kolorku wygląda... a strojnisia to chyba każda dziewczynka a chłopcy będą mali eleganccy przystojniacy...

IMGP1207.jpgto i ja sie chwale:)
normalnie moglabym godzinami wpatrywac sie w to moje Sloneczko:)IMGP1208.jpg

pewnie macie tak samo?bo przeciez one wszytskie sa przesliczne:)

Załączniki

• IMGP1202.jpg
    IMGP1202.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry