reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

anitas sesja świąteczna rewelacyjna :-)ślicznie dzieciątka :-)

marietko przepiękny synuś ahhh będzie łamał serca :-p a Ty mamuśka pięknie wyglądasz

przyszłą mamo super foteczki :-)

gaja nooo slicznie...Ola śliczna czarnulka a malutki z dydem hehe moja jak znajdzie dydy gdzieś w ciągu dnia mówię jej wypluj dyda bo jest beeee wtedy wypluje i zostawi..w ciągu dnia nie chodzi z dydem ale do spania obowiązkowo no i pieluszka koło buzki musi być :tak:

wszystkie te nasze dizeciątka piękne i duże :-)

a to moja laska na wczorajszej imprezce urodzinowej u koleżanki

Załączniki

• DSC03760.jpg
    DSC03760.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 123
  • DSC03737.jpg
    DSC03737.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 114
  • DSC03754.jpg
    DSC03754.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 116
reklama
dydek w dzień to tez u nas rzadkość ale akurat zdjęcie było robione w Wigilię i to w porę gdy Maksio już idzie lulu spać:tak: więc już uspokajacza wziął:-p

Dziekuje dziewczyny..widzicie jak to jest..ile ja bym dala za kilka kg wiecej..waze 44 i nic mi nie zostalo z ciazy;/

angelus sliczna corenka;)
marietta slodkie wspolne fotki;) synus slodziak a Ty pieknota:)
anitas piekne foty, dzieci jak malowane i bardzo podoba mi sie Wasze wspolne foto:)
gaja uroczy widok:)) Ty z maluchami:)
przyszla mamo jaka roznica wieku u Twoich dzieci a tak fajnie wspolnie wygladaja:) torianek jakie dlugie wloski ma:)
justyna sie usmialam..u nas tez spanko z pupka w gorze:) fajny chlopak z wikusia;)
aniu kiedys mnie widzialas w choszcznie i ja potwierdzilam ze bylam wiec mysle ze mnie nie mylisz..a zdjecia ze slubu wiadomo ze troche inne niz na codzien:)

Śliczne dzieciaczki, wszystkie po kolei:)
Mój Kamil na zdjęciach to może wygląda duży, ale tylko na zdjęciach.
A to z wyprawy na saneczki:)
DSC05884.jpgDSC05896.jpgDSC05947.jpgDSC05954.jpg

Ksiulka, hehe słodki szeryf ! :)

ANITAS, to macie co ciągnąć, saneczki razy dwa :)Widzę, że dzieciaczki bardzo zadowolone. Czy Kamilek na spacerku zasnął w saniach(2 fotka) ?

reklama
Do góry