reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

anitas sesja świąteczna rewelacyjna :-)ślicznie dzieciątka :-)

marietko przepiękny synuś ahhh będzie łamał serca :-p a Ty mamuśka pięknie wyglądasz

przyszłą mamo super foteczki :-)

gaja nooo slicznie...Ola śliczna czarnulka a malutki z dydem hehe moja jak znajdzie dydy gdzieś w ciągu dnia mówię jej wypluj dyda bo jest beeee wtedy wypluje i zostawi..w ciągu dnia nie chodzi z dydem ale do spania obowiązkowo no i pieluszka koło buzki musi być :tak:

wszystkie te nasze dizeciątka piękne i duże :-)

a to moja laska na wczorajszej imprezce urodzinowej u koleżanki

Załączniki

• DSC03760.jpg
    DSC03760.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC03737.jpg
    DSC03737.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 110
  • DSC03754.jpg
    DSC03754.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 112
reklama
dydek w dzień to tez u nas rzadkość ale akurat zdjęcie było robione w Wigilię i to w porę gdy Maksio już idzie lulu spać:tak: więc już uspokajacza wziął:-p

Dziekuje dziewczyny..widzicie jak to jest..ile ja bym dala za kilka kg wiecej..waze 44 i nic mi nie zostalo z ciazy;/

angelus sliczna corenka;)
marietta slodkie wspolne fotki;) synus slodziak a Ty pieknota:)
anitas piekne foty, dzieci jak malowane i bardzo podoba mi sie Wasze wspolne foto:)
gaja uroczy widok:)) Ty z maluchami:)
przyszla mamo jaka roznica wieku u Twoich dzieci a tak fajnie wspolnie wygladaja:) torianek jakie dlugie wloski ma:)
justyna sie usmialam..u nas tez spanko z pupka w gorze:) fajny chlopak z wikusia;)
aniu kiedys mnie widzialas w choszcznie i ja potwierdzilam ze bylam wiec mysle ze mnie nie mylisz..a zdjecia ze slubu wiadomo ze troche inne niz na codzien:)

Śliczne dzieciaczki, wszystkie po kolei:)
Mój Kamil na zdjęciach to może wygląda duży, ale tylko na zdjęciach.
A to z wyprawy na saneczki:)
DSC05884.jpgDSC05896.jpgDSC05947.jpgDSC05954.jpg

Ksiulka, hehe słodki szeryf ! :)

ANITAS, to macie co ciągnąć, saneczki razy dwa :)Widzę, że dzieciaczki bardzo zadowolone. Czy Kamilek na spacerku zasnął w saniach(2 fotka) ?

reklama
Do góry