reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

takie po świąteczne zdjęcia
Zdjęcie0965.jpgZdjęcie0980.jpgZdjęcie0983.jpg

reklama
ksiulka widze ze nasze dzieci sa tak samo pomyslowe... nawet dlugopis trzymaja tak samo... a wchodzenie nogami na auto doprowadza mnie do szalu i goraczki dostaje:D sliczny urwis:)

WHITNEYY mały Picasso mi rośnie narazie jedną ścianę mam popisaną :-D
bo za późno kartkę wyciagłam z szafki
Marietko mnie też doprowadza do szału wspinanie się na wszystko, ale cóż zrobić z góry lepiej widac i można więcej dosięgnąć;-)

ooo ile nowych zdjec;)) lilu sliczne masz dzieci:) ksiulka widze synek pomyslowy bardzo:)) fajny chlopczyk ale widac ma to po Tobie:) sympatyczna jestes:) beti julka jest boska heh..no i usmiech mnie powalil:)
przyszla mamo torianek slodki blondynek;)

pozwolcie ze dodam jeszcze fotki ze slubu;) i dawidka.

Załączniki

• DSC06041.jpg
    DSC06041.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 141
  • DSC05873.jpg
    DSC05873.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 121
  • DSC05409.JPG
    DSC05409.JPG
    43,2 KB · Wyświetleń: 121
  • DSC05870.jpg
    DSC05870.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 103
  • _MG_2645.jpg
    _MG_2645.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 121
  • _MG_2659.jpg
    _MG_2659.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 134
  • _MG_2798.jpg
    _MG_2798.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 105
  • _MG_3381.jpg
    _MG_3381.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_2729.jpg
    IMG_2729.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_2898.jpg
    IMG_2898.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 120
Małgoś piękne fotki ze ślubu ale laska z Ciebie :) jaka szczuplutka:)
Dawidek śliczny chłopczyk wygląda na dużo starszego jakiego fajnego irokeza ma:)
mamy taką samą czapkę i skarpetki z grzechotką ;)

Witam, witam
Cudne są te nasze wrześniowe Skarby...

Dawno, dawno mnie tu nie było...
Nie wszystkie z Was pewnie mnie pamiętają, ale chciałam przypomnieć moją Królewnę. W końcu też Wrześnióweczka;-)
IMG_3213.jpgIMG_3187.jpgIMG_3178.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Angeluś jakie śliczne zabi ma twoja mała dama "bez szparki" hehe
Justynko wiktorek duzy facet młodszy o 7 miesiecy a znacznie wiekszy:D zdrowe dziecko !! no i rodzenstwo cioteczne ale bardzo bardzo do siebie podobne :)

Do góry