reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
CSC_0398 modified.jpgCSC_0399 modified.jpgDSC_0171 modified.jpgObraz 161 modified.jpgObraz 196 modified.jpgObraz 158 modified.jpg
pencil.png

Wow Karolina jaka seksi mamuśka :szok::szok::szok: normalnie wymiatasz dziewczyno!!!!!!! A rodzinka superowa...ta duża dziewczynka na kocyku z Julką to twoja najstarsza? Bo chyba podobna do Ciebie, a moze siostra??????????? Sliczne zdjęcia:tak:

A to moja Lili

Załączniki

• IMG_0259.jpg
    IMG_0259.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 116
  • IMG_0138.jpg
    IMG_0138.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_0343.jpg
    IMG_0343.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_0141.jpg
    IMG_0141.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_0277.jpg
    IMG_0277.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 116
Gaja cudowne masz dzieciaczki, i podobne do siebie jak nie wiem co:tak:
Karolina super rodzinke masz, na fotkach chyba jeszcze corci trzeciej brakuje?
lilu
corcie masz przeurocze. A ta fotka na plazy to do reklamy zywca sie nadaje, wody oczywiscie:-D
misiunia pamietam, ze moj chrzesniak jak był mały to tez uwielbiał reklamy, posadzony mogł siedziec przy nich non stop, a sis miała wolne:-D. Maja ma sliczne włoski, niedługo warkocze bedziesz zaplatała, slicznotka:tak:
monika urocze rodzenstwo

reklama
gaja czy Maks ma już fanklub? Ja bym się chętnie do niego zapisała! A Twoje dzieciaczki to wszystkie do Ciebie podobne:)
Karolina córeczki śliczne, po mamusi :tak:. Ale ma do Ciebie prośbę: nie wklejaj więcej swoich zdjęć bo się kompleksów nabawię. Jesteśmy chyba w tym samym wieku a Ty wyglądasz młodziej o przynajmniej 8 lat niż ja:cool:.
lilu Lilusia śliczna dziewczynka, jak z reklamy gerbera :happy:
monika Twoje dzieciaczki jak zawsze urocze :-)
misiuunia od małego musi wiedzieć co modne i na czasie :cool2:

Do góry