reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

S4032090.jpgS4032094.jpgDSC02976.jpg
Oj cudowne te nasze szkraby:) jeszcze nie dawno chodziłyśmy z brzuchami a tu już nasze dzieciaczki zaczynają chodzić:)

pencil.png

reklama
monika 373 super Ingusia. Zuch dziewczyna!!!
misiunia ja klapnie na dupcie to siadać się nauczy ;-)
k8sad super zdjęcia. Szkoda że u nas nie ma takiego placu zabaw :wściekła/y:
magi to mały pomocnik Ci rośnie :-)
malgos po tytule gazety to Dawis chyab pomaga wybierać mamusi suknie ślubną! Brawo!!!
przyszła mamo dzieciąteczka superaśne. A Torian w tych okularzch wygląda zabójczo :happy2:
Magdzik brawo dla Kacperka. Śliczny chłopczyk!

Ostatnia edycja:
ksiulka - ale masz małego kowboja :D I ile ząbków!!! :) No, no... :)

kinia - faktycznie śmieszka mała z tej Twojej córci, uśmiech pierwsza klasa :D

przyszla_mamo
- hehehe, król na swoim tronie wygląda bosko :-) A jakie skupienie na twarzy - jak by strasznie ważną sprawę załatwiał :D I to zdjęcie z okularami, cwaniak mały ;]

monika - kolejna śmieszka mała ;)

misiunia - śliczną masz córeczkę!!!

k8sad - ale fajnie na placu zabaw i pozycja spania przednia. Adaś ostatnio kładzie się na brzuchu i dupkę do góry wypina :p

magi - Franio jest boooooooski!!!!!!!!! I niech wpadnie do mnie jak już u Ciebie poodkurza :-D

malgos - Dawiś jest śliczny! Ohh, będzie łamał serca!!!

Magdzik - ale Ci zazdroszczę takiej huśtawki - u mnie w pobliżu nie ma takiej wkładanej i muszę się z Adasiem huśtać, a i tak największą frajdę ma jak ktoś się huśta a on obserwuje :) Widać, że Twojemu synkowi pasuje taka forma zabawy.

gosiunia - oczy jak dwa jeziora, śliczne.

gugalove - różowa landryneczka :-D No ślicznie wygląda w swojej kreacji :-) I jaki uśmiech. Jestem fanką Twojej córci :tak:

reklama
Czasem boję się tu zaglądać, jak widzę wasze pociechy, które siedzą, raczkuję, stoją, to aż strach mnie ogarnia, że ten mój malutki chłopczyk nigdy tak nie będzie...

DSC02118.jpgDSC02523.jpg

To mój Kamilek pierwsze zdjęcie z marca drugie z maja, nie widać różnicy poza tym,że tarz ma 8 zębów i grzywka mu rośnie, że musiałam już obcinać włosy.

Do góry