reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

014.jpgbasenowo :)

Wszystkie bobaski śliczne:)

reklama
Wow, napatrzeć się nie mogę! :)))) Sliczności, i jakie już duże, samodzielne te nasze dzieciątka. Miło zobaczyć nowe bobasy i te starsze kilka miesięcy późnej. Cuda! :)

a to moja myszka:)

Załączniki

• S6306032.jpg
    S6306032.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 67
  • kitka.jpg
    kitka.jpg
    74,8 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
misiuunia - już kiedyś to pisałam: jak ja żałuję, że u nas w pobliżu nie ma takiej "wkładanej" huśtawki :( Super zabawa musi być. Jaki kapelusik ma Maja, super wygląda :D

A to my :) Tata mnie uczesał :D

DSC_0662-1.jpg

a nie masz w poblizu placu zabaw czy nie ma na nim takiej huśtawki ? ojj bo jak nie to ktos sie nie postarał ;/ teraz raczej na kazdym placu takie powinny byc :)

u nas na szczescie tez jest taka hustaweczka :):):) uwielbiam z mala na nia chodzic cieszy sie niesamowicie tylko problem jest jak mamy juz isc do domku od razu placz...

Załączniki

• S6305947.jpg
    S6305947.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry