Kinia1
Wrześniowa mama '10
Beniaminka bez smoczusia u nas ani rusz, choc niebawem mam zamiar powoli ją odzwyczajac od tego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beniaminka bez smoczusia u nas ani rusz, choc niebawem mam zamiar powoli ją odzwyczajac od tego...
Moja na szczęście nie wie, co to smoczek.
Nadia w lidlowskiej torbie wygląda rewelacyjnie - świetny środek lokomocji
Olcia, macie świetny plac zabaw, a tata chyba chętnie zamieniłby się z synkiem na tej ściance wspinaczkowej
OOOOO ja też właśnie chciałam wkleić fotki, więć już to robięTo ja wkleje spotkanie naszych forumowych dzieciaczków Julka i Kamilek Anitas1 , mam nadzieje ze nie bedzie iala nic przeciwko, a moze wklei tez wlasne fotki, bo mnie troszku małe wyszły Zobacz załącznik 342080
Zobacz załącznik 342081