reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Beniaminka bez smoczusia u nas ani rusz, choc niebawem mam zamiar powoli ją odzwyczajac od tego...

Moja na szczęście nie wie, co to smoczek. :)
Nadia w lidlowskiej torbie wygląda rewelacyjnie - świetny środek lokomocji ;)

Olcia, macie świetny plac zabaw, a tata chyba chętnie zamieniłby się z synkiem na tej ściance wspinaczkowej;)

Moja na szczęście nie wie, co to smoczek. :)
Nadia w lidlowskiej torbie wygląda rewelacyjnie - świetny środek lokomocji ;)

Olcia, macie świetny plac zabaw, a tata chyba chętnie zamieniłby się z synkiem na tej ściance wspinaczkowej;)

on z nim po tych drabinkach latal:)

Tak to miejsce jest swietne-plac zabaw,kapielisko,kilka boisk,ogromny park i stawy z kaczkami-bardzo lubimy tam chodzic(a to 10 min spacerkiem od nas)

To ja wkleje spotkanie naszych forumowych dzieciaczków Julka i Kamilek Anitas1 , mam nadzieje ze nie bedzie iala nic przeciwko, a moze wklei tez wlasne fotki, bo mnie troszku małe wyszły :happy:Zobacz załącznik 342080
Zobacz załącznik 342081
OOOOO ja też właśnie chciałam wkleić fotki, więć już to robię:)
Kamilek i Julka
DSC02232.jpgDSC02233.jpg

A tu z niedzieli zdjęcia
DSC02259.jpgDSC02265.jpgDSC02251.jpgDSC02283.jpg

Załączniki

• DSC02262.jpg
    DSC02262.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 74
anitas śliczne dzieciaczki, widzę że Kamilek z Julią się skumplowali i się zaczepiają wzajemnie :) Julcia jak dama ślicznie:)
wszystkie dzieci są pięknę
Zdjęcie0363.jpg:-p
Zdjęcie0364.jpg
Zdjęcie0362.jpgspacerkowo z tatusiem i ciocią

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry