reklama
przyszla_mama81
Mama81
Beniaminka
Fanka BB :)
Anitas , dzieki za foteczki ze spotkania Juz Ci pisałam, Ania piekna dziewczynka i bardzo szykowna, a Kamilek jak mały elegant ale super dzieciaczki ubierasz
Monika Ingusia pieknie siedzi i jaka papusna słodko
Justyna ależ Wiktorek słodziutki, te zdjecia w sepii bardzo ładne , i ząbkowy zajączek wymiata
ksiulka mały piłkarz kochany a jaki zadowolony Na spacerku fajowo
Olcia, teraz widze wozek w calej okazalosci, super jest i ten kolorek A jaki slodki pelzaczek, gdyby nie kolorki ubranek pomyslalabym ze to moja Julka, tez uwielbia panele i taka sama psinka jej pomaga w zabawie )) Czy to prawda Olcia , ze w Anglii juz niemowlaczki bez czapek na spacerki chodza? Bo widze , ze cieplutko i Amelka bez czapeczki, ale ponoc Anglicy w wieksze chlody tez dzieciom czapek nie zakdaja... .
Justyna ależ Wiktorek słodziutki, te zdjecia w sepii bardzo ładne , i ząbkowy zajączek wymiata
Olcia, teraz widze wozek w calej okazalosci, super jest i ten kolorek A jaki slodki pelzaczek, gdyby nie kolorki ubranek pomyslalabym ze to moja Julka, tez uwielbia panele i taka sama psinka jej pomaga w zabawie )) Czy to prawda Olcia , ze w Anglii juz niemowlaczki bez czapek na spacerki chodza? Bo widze , ze cieplutko i Amelka bez czapeczki, ale ponoc Anglicy w wieksze chlody tez dzieciom czapek nie zakdaja... .
olcia23
list mama '05
Anitas , dzieki za foteczki ze spotkania Juz Ci pisałam, Ania piekna dziewczynka i bardzo szykowna, a Kamilek jak mały elegant ale super dzieciaczki ubierasz
No wiesz tutaj to i zima dzieci bez czapeczek,albo i bez skarpetek-nie wszystkie ale tu nie ma zasad-i fakt dzieci wszystkie czesto zakatarzone i na tym sie koczy nie maja za czesto czegos powazniejszegoja az tak nie przesadzam ale fakt juz Amelcia bez czapeczki jezdzi
Beniaminka
Anulka była przesłodkim niemowlaczkiem, i fakt ślicznie juz siedziała , no i to tylko potwierdza tezę, że wszystkie dzieciaczki rozwijają się indywidualnie :-)
przyszla_mama81
Mama81
Beniaminka
PrzyszlaMama, ale juz duzy Torianek, jak pieknie sie husta :-)
Ksad , no prosze jaki jestem wygimnastykowany Na zdjeciu z bratem wygadaja jak dwa roczniaki, normalnie takie powazne dorosle minki i jak stabilnie siedza. Przystojniaki z Twoich synkow, slodziaczek kuzynek
Ksad , no prosze jaki jestem wygimnastykowany Na zdjeciu z bratem wygadaja jak dwa roczniaki, normalnie takie powazne dorosle minki i jak stabilnie siedza. Przystojniaki z Twoich synkow, slodziaczek kuzynek
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Jak tak patrzę na pociechy przyszłej mamy i k8sad to gdybym nie wiedziała, że to wrześniowe mamy to bym powiedziała, że dzieciaczki sporo starsze są.