reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Olcia, nosz jaki fajowy kolega Amelki, a jak ona go odważnie zaczepia :-) Chyba młodszy jest? Słodki malutki mulacik, piekne dziecię :-) Amelka widac lgnie do braciszka, ponoc zaden dorosly nie jest w stanie wywolac tyle usmiechu na buzi niemowlaka jak inne dziecko, najlepiej brat czy siostra i taka akurat roznica wieku, super :tak:

Oliwka, no nareszcie jestes :-D Mateuszek teraz, to cały Bartuś...no i piekne, ogromne oczeta Mamusi, sliczny jest!

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia, świetny kumpel i Amelka! A Besiu widać,że bardzo lubi siostrzyczkę! Moja Wiki też ubóstwia braci, zwłaszcza starszego :tak::-)
Witaj Oliwka!
Powiem ci w sekrecie,że ja też niedawno dołączyłam i dziewczyny nie dały mi odczuć,że nie swoja jestem. Więc myślę,że Ciebie przywitają równie miło, bo każda z nas rozumie,że w domu przy dzieciaczkach trudno znaleźć czas na przyjemności. A dzieciaczki masz cudne!
Śliczne zdjęcie całej trójeczki!!!
Beniaminko, zazdroszczę możliwości spotkania! Widać,że Julka z Kamilkiem szybko znaleźli wspólny język ;-):-)

Beniaminko to widze, ze pierwsza wrzesniowa parke juz mamy:-D. Przystojniak i slicznotka:tak:, pewnie swietnie sie bawili na tej podłodze:-D:-D. A kawke zdazyłyscie chociaz wypic, bo my jak z sis sie spotkamy z dzieciakami naszymi, to czasami ciezko jest takowa wypic w spokoju:laugh2:.

Szkoda, ze nie mozemy sie jakas grupka gdzies spotkac, fajnie by pewnie było. Moja sis drugi juz raz jedzie na spotkanie majowek

Beniaminko-tak fabianek jest mlodszy o 11tyg(synek naszej kolezanki polki i kolegi z Guany),i zgadzam sie w zupelnosci ze nikt tak nie rozbawi Amelci jak Besiu -wrecz wydaje mi sie ze to jego osobista misja:)

Angelus-to moze i ja sie dolacze :)

Justyna-Wiktorek wygląda cudnie z tymi zębolami:-)U nas w paszczy echo,hihihi

Magdzik-mały przystojniak z Kacperka, jest słodki:-)

Beniaminko-śliczna para z naszych forumowych dzieciaczków, zazdroszczę spotkania;-)

Oliwka-miło Was znów zobaczyć:-)synuś rośnie jak na drożdżach

gugalove - super zdjęcia,oczka nieziemskie:tak:

przyszla_mamo urocza rodzinka:-)

madziunka - śliczny misiek z Zuźki:-D

kasik -jaki przystojniak:-) i chyba do mamusi podobny...

k8sad
-wszystkie zdjęcia swieetne;-)

olcia - dorosła panna z Twojej Amelki,ślicznie siedzi

kinia - i tak Wasza niuńka została "twarzą" Lidla:-)

Przepraszam jeśli ominęłam któregoś Bąbla...

Justyna-Wiktorek wygląda cudnie z tymi zębolami:-)U nas w paszczy echo,hihihi

Magdzik-mały przystojniak z Kacperka, jest słodki:-)

Beniaminko-śliczna para z naszych forumowych dzieciaczków, zazdroszczę spotkania;-)

Oliwka-miło Was znów zobaczyć:-)synuś rośnie jak na drożdżach

gugalove - super zdjęcia,oczka nieziemskie:tak:

przyszla_mamo urocza rodzinka:-)

madziunka - śliczny misiek z Zuźki:-D

kasik -jaki przystojniak:-) i chyba do mamusi podobny...

k8sad
-wszystkie zdjęcia swieetne;-)

olcia - dorosła panna z Twojej Amelki,ślicznie siedzi

kinia - i tak Wasza niuńka została "twarzą" Lidla:-)

Przepraszam jeśli ominęłam któregoś Bąbla...

Haha, chyba wyślę to zdjęcie do Lidla, żeby nową reklamę zrobili ;D:D

A tu Nadia w krzesełku swojej koleżanki i na spacerku

Załączniki

• DSC00409.jpg
    DSC00409.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 104
  • W foteliku.jpg
    W foteliku.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 104
sobotni spacerek:-)

Załączniki

• 1301748899821.jpg
    1301748899821.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 1301748618934.jpg
    1301748618934.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 94
  • 1301756200969.jpg
    1301756200969.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 88
  • 1301748926120.jpg
    1301748926120.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Olcia, ale u Was cieplutko :szok: , super spacerek :tak:
Kinia, Nadia jest cudna, taki słodki łobuziaczek w tym krzesełku, a w wózeczku oczywiście obowiązkowy smoczuż, znamy to :-D ;-)

Do góry