reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Wszystkie dzieciaczki śliczniusie sama słodycz:tak:
To ja z moją trójeczką SDC10936.jpg
Siostrzyczki SDC10944.jpg
A tu Gosia ze starszym bratem SDC10945.jpg

reklama
Kasiona oj ja dziękuję za jedną córkę z dwóch kreseczek, ale masz rację ja też jakoś rok temu pokapowałam co i jak a teraz mamy takie cuda w domu:-D Ale Twoi panowie wymiatają...rewelka:tak:

gosiunia, KasikN82, kalcha dzięki kochane:tak:

skrzacie
ale się uśmiałam :-D:-D:-D dobrze że są uszy są:tak:;-)
jojo naprawdę widać jak bardzo rodzeństwo kocha siostrzyczkę, normalnie obrazek jak z reklamy szczęśliwej rodzinki, prawdziwe skarby masz w domu:tak:

ania_86 wow jakie włosy, imponujące....śliczna dziewczynka.....piękna:tak:

Ostatnia edycja:
same anioleczki te nasze wrzesnioweczki!!!slicznie i jakie juz duze sama niemoge sie nadziwic jak one nam rosna ,ja pamietam jak na dzien dziadka zrobilam test i wyszly 2 kreski...to byly najpiekniejsze 2 kreski na swiecie:)a teraz te kreseczki usnely i spia smacznie a ja nadrabiam was!!!dobrej nocki

reklama
Do góry