reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Beniaminko bo on na zywo taki pultus nie jest :D wszyscy zgodnie stwierdzilismy ze dzieci ogolnie na zdjeciach grubiej i doroslej wygladaja :D My mowimy ,ze to nasze 5kg serduszko jest :D A na zdjeciach na 10 wyglada :D

Beniaminko - to ten sam komplecik! Identyczny :) A Julka jest śliczna, na tym ostatnim zdjęciu wydaje się mówić: "Moja mata! Nikt mi tutaj nie podskoczy" :)))

cuuudoowne są te nasze maluszki!!!!:-)
Mammi -Igorek bombowy!!:tak:
marbus -Haneczka przesłodka!!:-)
Akderk -Franka mina bezcenna!!:-D
Dorotko ale mała ma burzę włosków!!!:szok: kiteczki trza zacząć robić jak nic!!:-D
Korba z młodego jaki przystojaniaczek!! i babcia jaka laska fiu fiu moja teściowa tez taka podobna jak wychodzi na spacer z Blanka to wszyscy myślą że to jej!!:-p:cool2:
Beniaminko Juleczka rzeczywiście pucata ale to tylko powinno cieszyć ja modle się cały czas żeby Darii pucki zostały i chęć do jedzenia wróciła bo z niejadami to tragedia!!!:-p:-)
no i większość mamuś pociechy w smyku ubiera!!hahahi:-D

dorotka śliczna ta twoja niuńka nie długo będziesz musiała gumeczki pokupować i kucyczki małej robić taką ma śliczne włoski:-)
mammi Igorek cud miód chłopaczek a w tej bluzie jest taki gangsta :-D
korba Filipek cudowny tylko nie mogę się dopatrzeć do kogo bardziej podobny oj fajne takie zdjęcia rodzinne :-)
ksiulka widzę że Ciebie już mały święty mikołaj odwiedził:-)
marbus widzę że Hania również lubi czytać książeczki mój uwielbia oglądać te wszystkie kolorowe obrazki:-) A jak duża już jest nie długo do wózka się nie zmieści ;-)
akderek Bardzo mi się podoba tytuł zdjęcia a twoje dziecię jeszcze bardziej !! Calutki obślinony oj cudne są te nasze maluszki
Beniaminka Jaką Julka ma poważną minę na ostatnim zdjęciu brak słów cudowną masz córunie :-)
Jejku jak ten czas szybko leci jeszcze nie dawno nasze maluchy całe dnie spały w tu proszę już takie duże i nawet książki czytają! :-D

dziekuje w imieniu Oli

Beniaminko moja spi w rozku nadal,tzn rozpietym,bo dluga jest i wystaje mi juz,jakos w tym rozku wygodniej mi ją nosic,nie za kazdym razem ale troszke tez

Ojejjjj...jakie slicznosci:)))

Dorotka jestem pod wrazeniem..jaka Twoja niunia sliczna..ja tez chce corcie:D
mammi Igorek cudny jest:)
korba fajnie wygladacie tak razem:) moj maly tez ma niecale 5kg a wyglada na wiecej..
ksiulka fajnie ubralas malego mikolaja:)
marbus swietne zdjecia a Hania slodziutka..i jaka zaczytana:)
akderk jaka mine ma synus hahahaha..fajniutki:)
beniaminka nie moge sie napatrzec na ostatnie zdjecie Julki..lezy sobie lajcikowo i mysli co by tu wykombinowac:)hehe..no nie moge:D a mojego tez jeszcze klade w rozku ale nie zapinam bo za dlugi juz jest i sam sie rozkopuje.

reklama
Dziękuję :-)
No i uff, już się bałam że jestem jedyną mamą, która przetrzymuje swoję dziecię było nie było trzymiesięczne w rożku. Ja na noc ją nawet zawijam, ale że już ledwo ją zakrywa to jeszcze kocykiem otulam i przesypia tak na jednym półboczku kilka godzin, ale tylko w nocy- w dzien króluje nasza sofa -moja poduszka z sypialni i nie ma zmiłuj:-)
Akderku a Twojego synusia z tą boską minką sobie ciągle ogląda i poporawiam humor-cudna ta fota :-)

Do góry