reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

kinia Twoja córcia nie wygląda na zaezłoszczoną wrecz przeciwnie :) słodziak

dorotka ale Twoja gwiazda urocza!!! A te włoski :) Piękna!!!

Wszystkie dzieciaczki takie słodziaste że nic tylko całować :)

reklama
A to mój łobuziak :-)

BN.jpg

wszystkie dzieciaczki sliczne, kade inne ale rownie piekne.
Oto my jak Filipek mial 3 miesiace. Na ostatnim djeciu z babcia (moja mama :))
dscf5455.jpg

dscf5405v.jpg

dscf5460.jpg

dscf5411g.jpg

dscf5449.jpg

dscf5463z.jpg

Ostatnia edycja:
piękności nasze sierpniowo -wrześniowe :)
Dorotka ale ma czuprynkę śliczną Twoja córcia :):)
Kinia piękny uśmiech ma Twój maluszek widać zadowolony:)
Mammi Igorek na śpiszka wygląda jak aniołek:)
Korba śliczna z was rodzinka a synuś duży chłopczyk:)
a teraz to i ja się pochwalę moim gwiazdorem
Zdjęcie0189.jpgZdjęcie0154.jpgZdjęcie0161.jpg

Mami Igorek to mi wygląda na zalotnika
Korba synek elegancik
Marbus Hania śliczniutka dziewczynka
Ksiulka mikołaj bombowy
A to zdjęcie pt zły jestem świąt nie będzie

Załączniki

• p18.jpg
    p18.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
jak tak patrze na te nasze sliczne dzieci to az chce sie wiecej :D ale poki co nie poslucham mamy i poczekamy ze staraniami o sliczna siostrzyczke dla Filipka jak to mowi moja mama :D A wlasnie sa spory co do tego go kogo Fifi bardziej podobny ,na poczatku mowili ,ze do meza ale teraz ze do mnie chociaz tysiace min ma po nim :D

reklama
Nie no, Akderk- zdjęcie superowe, ależ Franuś grymasa strzelił, a komentarz - rewelka! :-)
Mammi - Igorek słodziusi !
Korba - ale miłe rodzinne foteczki, Twój synuś jest duży! wyobrażałam sobie po Twoim ostatnim opisie, ze mało przybrał itd, że to jakiś krasnoludek będzie, a to kawał mężczyzny, do Ciebie Filipek podobny, ale coś ze spojrzenia ma po tatusiu, a mama jaka młoda babcia :-)
Dorotka- Oli jest no...prześliczna, i taka już dojrzała minka, chyba przee te włoski gęste i długie i piękną oprawę oczu. Czy Oliwia leży w rożku ? Wiesz pytam, bo wstyd się przyznac, nie śmiejcie się znas, ale Julka nadal w nocy spi w rożku, śpiworka nie toleruje na razie, hmmm .

Ksiulka -Cudny Mikołajek :-) Duzy chłopczyk!
Marbus- ale Hania ślicznie czyta, bombowe zdjęcia, to w bujaczku także z misiem(brązowe zwierzatko) i mamy takie samo ubranko dla małych to w paseczki fioletowo rózowe , masz do tego tez czapunie i spodenki ? Uwielbiam to ubranko, ale juz wyrasta niestety.

Do góry