reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

A to nasze wakacyjne fotki :)

Kajtuś przed spaniem - wygląda na to że wolałby wskoczyć jeszcze raz do basenu a nie kłaść się do łóżeczka

DSC_0069.jpg

A tu Kajetan w swoich czaderskich okularkach i bandamce

DSC_0076.jpg

Na plaży

DSC_0262.jpg

I z mamusią

DSC_0294.jpg

DSC_0257.jpg

reklama
no właśnie nie ściągał ich a co lepsze jak je tylko zobaczył to próbował je zakładać ;p oczywiście mu nie wychodziło ale zawsze lądowały gdzieś na czubku głowy po czym spadały a on wtedy nerw i uspokajał się jak je miał na nosie ;p uwielbia je

super fotki super maluszków...powtarzam się? - tak ma być:tak:

a ja napisałam dłuuuugiego posta na głównym i niestety dziecko wezwalo i jak wrócilam to kompa to okazalo się że posta mi wcieło:-(...więc chyba jednak ogranicze się do wklejania róznych pierdółek
- to jest stare (heheh) ...ale (chyba) jare:-D pozdrawiam serdecznie;-)

[video=youtube;CkSsjZma32k]http://www.youtube.com/watch?v=CkSsjZma32k[/video]

reklama
Do góry