reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
No ja nie mogę jakie Lilcia ma długaśne włosy:szok: Anii a nie wycierają jej się te włoski??bo maja Paula ma takiego placka z tyłu głowy:laugh2:

Mati ma piękny uśmieszek:-)

Zuzanka jak zwykle śliczna i bez dwóch zdań jest podobna do Ciebie Bara:tak:

sliczne dzieciatka i jakie juz duuuze;-)a niedawno sie urodzily rosna jak na drozdzach:tak: pieknosci
troszke mi zajelo przegladnieci wszystkich zdjec bo troszke ich przybylo:-D
postaram sie wkleic i moje diabelki :-)

Kaira Twoją Paulę to ja podziwiałam w galerii. super jest, ma fajne ząbalki...ach, kiedy mojej Nunie powyłażą wreszcie...co do wycierania włosków Lili to tylko odrobinę, miała na samych końcach taki puszek, ale naprawdę trzeba było się przyjrzeć żeby to zobaczyc. obawiałam się łysego placka no bo jakby to wyglądało ale jest ok.
a ty Kasia to masz niezłych przystojniaczków w domu. a Twój Maksiu pożera Twój policzek tak jak Lilka mój...przynajmniej coś łączy już naszych zakochanych:-D

mam chwilke wiec wkleje moje diablatka;-)

Załączniki

• seba.JPG
    seba.JPG
    41 KB · Wyświetleń: 29
  • seba2.JPG
    seba2.JPG
    37 KB · Wyświetleń: 29
  • seba3.JPG
    seba3.JPG
    37,8 KB · Wyświetleń: 24
  • seba ipaula.JPG
    seba ipaula.JPG
    40 KB · Wyświetleń: 30
Pajola-Kamyk jest obłędny, co za "dojrzały" uśmiech.
Bara-Zuzka na rowerze-nie wytrzymam! Teraz, chcąc zaimponować (po rowerze i koniku, muszę chyba moją Majką za kierownica posadzić:-D).
Beti-ach jaka szkoda, że Mati mieszka tak daleko, przystojny byłby z niego zięć:tak:
Kaira-Paulinka to ma wyraz! A jaka miniasta z niej aktorka.
Anii- myślę, że spokojnie możesz stanąć z córką do konkursu na "najpiękniejsze włosy i uśmiech świata w kategorii do 1 r.ż).
Kasia- Maksio z tatą i z mamą (uroczy żarłok ;)-obydwa cudowne, rodzinne zdjęcia. Piękna z Was familia.
Ewa-warto było czekać tak długo by zobaczyć Twoje skarby-są rewelacyjne!
A ja mojej córci przycięłam włosy z boków i z tyłu, zostawiając tylko na czubku i wygląda teraz jak amerykański żołnierz, hihihi.

reklama
Do góry