reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Kamyk:-D...zabił mnie tą minką z pierwszego zdjęcia...

a zdjęcie Lilki było robione 1,5 miesiąca temu, wtedy jeszcze lubiła pozować do zdjęcia i ładnie się uśmiechała. teraz jak widzi aparat chce go raczej spróbować i ani myśli się uśmiechnąć...a oto akutalne zdjęcia...

1.z wczoraj jak byczyłyśmy się na łóżeczku...
2.z dzisiaj jak wstała po porannej drzemce...'
3.z dzisiaj po spacerku, najedzona i znów pełna ochoty do zabawy...:-p

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    167,3 KB · Wyświetleń: 27
  • b.jpg
    b.jpg
    210,2 KB · Wyświetleń: 26
  • c.jpg
    c.jpg
    184,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
No jakież piekne zdjęcia naszych pięknych dzieciaczków:tak:

Maksio śliczny rozbójniczek:tak:

Kamyczek rozwalił mnie swoją minką:-Dnad czym on tak dumal??:-D

o Lilci to ja się powtórzę ale tymi swoimi pięknymi włoskami powala Paule i Sarenkę na podłogę:-D no śliczna jest po prostu:tak:i Anii z czego Ty kobietko chcesz się odchudzać?? piękna córeczka to i mamusia musi być piękna:tak:

Oj długo mnie tu nie było, wszystkie dzieciaczki tak szybko rosną i są przecudne. A to najnowsze zdjęcie Mateuszka.

jak patrze na zdjecia to wasze dzidxzie nie sa wcale takie małe jak mówicie:tak:wszystkie dziewczyny to ślicznotki a chłopcy cóż za przystojniacy:-)za pare lat to sie nie opedzicie od adoratorów:-D my ostatnio bylismy na wycieczce rowerowej:-)

Bara, ależ Zuzia jest do Ciebie podobna :tak:Śliczna!!A jakie ząbki ładne :-) (a tak jak się dokładniej przyjrzałam, to zauważyłam, że Twoja Zuzka ma body - dokładnie takie samo jak Oliwka, w paseczki z myszką miki i kaczorem donaldem czy coś.Albo mi się wydaje tylko ze to takie samo)

Dokładnie tak jak mówisz Inna, w paseczki i z mała myszka miki i kaczorem donaldem, bardzo je lubie bo Zuza ładnie w nim wyglada. :-)Wogóle lubie body nie wiem jak nasze mamy z tymi kaftanikami sie meczyły, podchodza do góry i wiecznie plecy i brzuch goły:eek: A co do podobieństwa to ludzie róznie mówią jedni że do mnie drudzy że do męża, mi sie wydaje że do mnie bo mam takie zdjecie jak byłam mała(9 m-cy) to jakbym Zuzeczke widziała:tak:

No to jednak mam dobry wzrok - nasze córcie mają takie samo wdzianko_Oliwka ma jeszcze taką bluzkę z długim rękawkiem (tzn. taką dwuwarstwową jakby,coś jak na bluzkę z długim rękawem założona bluzka z krótkim).
A według mnie to Zuzia wykapana mamusia :tak:

Bara super, Zuzka mała sportsmenka rośnie a jaki ma fajny koszyczek:-D.
Mati też fajowy chłopak.

zobaczcie jak mojej Lilce rosną kudełki...w gigantycznym tempie. co do tego nie mam wątpliwości że na naszym forum to jest pierwsza Lalka z takimi długimi blond włosami:-D

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    133,8 KB · Wyświetleń: 26
  • b.jpg
    b.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Aniii Lila to ma takie długie włosy jak ja:-D to dopiero bedzie modelka z blond włosami:-) Mówcie co chcecie ale dzice z listopada są wyjątkowo udane:-)

Do góry