potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Aniu, rudno przewidzieć, czy Oliwka da się wycałować, bo ona jest nieobliczalna W zależności od dnia i nastroju - albo będzie się zachowywać jak dzikus i będzie się chować zawstydzona, albo wlezie Wam na głowę ;-) A co do naszego przyjazdu - może jakoś w marcu byśmy się dogadały?? Bo w kwietniu wielkanoc, a pod koniec kwietnia przyjeżdża moja "ukochana" pasierbica
Patija, Ty nie masz siły, bo Konradowi włosy rosną jak dzikie, a ja nie mam siły, bo Oliwce prawie w ogóle nie rosną. Oczywiście, cały czas słyszymy jaki ładny chłopczyk a najbardziej mnie rozbroił kalendarz, który zrobili w przedszkolu Oliwka dostała taki z samochodami Zresztą, mam gdzieś zdjęcie tego kalendarza, to później wrzucę pokazać.
Bodzia, mój zięciunio jest cudny A Ty taka radosna na tym trzecim zdjęciu
Patija, Ty nie masz siły, bo Konradowi włosy rosną jak dzikie, a ja nie mam siły, bo Oliwce prawie w ogóle nie rosną. Oczywiście, cały czas słyszymy jaki ładny chłopczyk a najbardziej mnie rozbroił kalendarz, który zrobili w przedszkolu Oliwka dostała taki z samochodami Zresztą, mam gdzieś zdjęcie tego kalendarza, to później wrzucę pokazać.
Bodzia, mój zięciunio jest cudny A Ty taka radosna na tym trzecim zdjęciu