reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
To jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia
dorotak
Fanka BB :)
Jak miło pooglądać te kochane buźki :-)
BUZIACZKI dla WSZYSTKICH mam i ich POCIECH :*:*:*:*
mama i synio, oboje świetnie wyglądają, a Kubuś to widać opiekuńczy, wiec mama staraj sie o drugie dzidzi ;-)A to Kuba w Święta... i ja przy okazji
Zuzia jak zwykle uroczaprzypomnimy sie troche
Kapitalnie Julcia wygląda w z tymi uszkami króliczkowymi :-)
Piękne takie zdjęcia rodzeństwa, a mały cały zadowolony że siostra go zabawia )A to wrzucę Wam fotkę moich szkrabów:
Lollo jak zwykle nie próżnuje, śliczny mały mikołajekTo i ja pokaże Maluffa
Faktycznie na tym pierwszym zdjęciu Oliwka dość "pokaźnie" wygląda, taka wysoka się wydajeWszystkie dzieciaczki cudne Czasem aż się nie chce wierzyć, że całkiem niedawno to były takie maluchy wiszące na cycu i ewentualnie śpiące ;-)
To i my się przypomnimy :
Śliczne panie i bałwanki )cccoś ode mnie
Białe szaleństwo na całego, ostatnie zdjęcie rozbrajająceTo jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
BUZIACZKI dla WSZYSTKICH mam i ich POCIECH :*:*:*:*
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Oliwcia w czapeczce wygląda rewelacyjnie!!!!!!
Anii ten Wasz bałwan to normalnie idealny jak z obrazka, nasz tegoroczny taki krzywy, nieproporcjonalny i jeszcze pochylony w jedna stronę wyszedł A Lilcia coraz piękniejsza, urocza z niej dziewczynka i bardzo się zmieniła Ty Anii wyglądasz kwitnąco!!!!!:-)
Juleczka jako króliczek normalnie bosko!!!!!!!!!
Kasiu masz wspaniałe dzieciaczki!!! Miło się patrzy na taką cudną parkę
Lolek oczywiście super model jest the best!!!:-)
A to moje miśki razem z kuzynką Vivi pożeraja winogrona
Anii ten Wasz bałwan to normalnie idealny jak z obrazka, nasz tegoroczny taki krzywy, nieproporcjonalny i jeszcze pochylony w jedna stronę wyszedł A Lilcia coraz piękniejsza, urocza z niej dziewczynka i bardzo się zmieniła Ty Anii wyglądasz kwitnąco!!!!!:-)
Juleczka jako króliczek normalnie bosko!!!!!!!!!
Kasiu masz wspaniałe dzieciaczki!!! Miło się patrzy na taką cudną parkę
Lolek oczywiście super model jest the best!!!:-)
A to moje miśki razem z kuzynką Vivi pożeraja winogrona
Załączniki
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Patija Jejku, ależ Konrad duuuży I jakie ma piękne włosy W ogóle to na pierwszy rzut oka Twoje dzieciaki wyglądają jak bliźniaki Obydwoje śliczni A to Twoje sitko?? Mam podobne, w sumie kolor tylko inny (pomarańczowy)
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Patija, ja też uwielbiam Twoje "Blondaski" no i rzeczywiście na pierwszyrzut oka jak bliźnięta!!!niesamowite...
Inna już się nie doczekam, jak się spotkamy wycałuję Oliwkę za wszystkie czasy;-)(o ile się da)...a i u was widzę zima w pełni...ja już chcę wiosnę!!!
ps...dziękujemy za komplementy...Balwan również się kłania...tylko że po tych roztopach zrobił się o połowę mniejszy:-(.a tak go dlugo lepiliśmy
Inna już się nie doczekam, jak się spotkamy wycałuję Oliwkę za wszystkie czasy;-)(o ile się da)...a i u was widzę zima w pełni...ja już chcę wiosnę!!!
ps...dziękujemy za komplementy...Balwan również się kłania...tylko że po tych roztopach zrobił się o połowę mniejszy:-(.a tak go dlugo lepiliśmy
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Inna sitko nie moje, tylko siostry a Konrad wcale nie taki duży, przy Oliwce pewnie by był o pół głowy niższy. Mam małe i drobne dzieciaczki Co do jego włosów to rosną mu jak dzikie ja już nie mam siły, muszę go obcinać co 2 miesiące.
Jeszcze niedawno siedział przy tym spokojnie a od pół roku tak się rzuca i histeryzuje ze ani ja ani fryzjer nie daje rady. Grzywkę mu obcinam jak śpi, a reszta jest tak krzywa ze hej Coraz częściej zastanawiam się nad obcięciem go na krótko, ale tego tez sobie nie wyobrażam jak by to miało się odbyć no i trochę mi szkoda jego fryzurki Ola jako dziewczynka powinna mieć takie włoski, a niestety ma ich nie za wiele, cienkie i rosną w żółwim tempie Ale za to uwielbia być obcinana od zawsze;-)Zeszłego lata bardzo dużo osób myslało ze to bliżniaki, szczególnie jak siędzą razem w piaskownicy i nie widać bardzo róznicy w wielkości
Oczywiście dziękuję za wszytkie miłe słowa:-)
Miłego dnia!!!!!!!!!
Jeszcze niedawno siedział przy tym spokojnie a od pół roku tak się rzuca i histeryzuje ze ani ja ani fryzjer nie daje rady. Grzywkę mu obcinam jak śpi, a reszta jest tak krzywa ze hej Coraz częściej zastanawiam się nad obcięciem go na krótko, ale tego tez sobie nie wyobrażam jak by to miało się odbyć no i trochę mi szkoda jego fryzurki Ola jako dziewczynka powinna mieć takie włoski, a niestety ma ich nie za wiele, cienkie i rosną w żółwim tempie Ale za to uwielbia być obcinana od zawsze;-)Zeszłego lata bardzo dużo osób myslało ze to bliżniaki, szczególnie jak siędzą razem w piaskownicy i nie widać bardzo róznicy w wielkości
Oczywiście dziękuję za wszytkie miłe słowa:-)
Miłego dnia!!!!!!!!!
reklama