reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

To widać, że Oliwia duża urosła. Ja dawno nie mierzyłam Martynki, a skarży się na ból nóżek więc znowu pewnie coś przybyło.
Aniii ale macie piękną zimę, Lila śliczna. Te piękne złote loki :-)

reklama
To jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia

Jak miło pooglądać te kochane buźki :-)
A to Kuba w Święta... i ja przy okazji
mama i synio, oboje świetnie wyglądają, a Kubuś to widać opiekuńczy, wiec mama staraj sie o drugie dzidzi ;-)
przypomnimy sie troche:tak:
Zuzia jak zwykle urocza :tak:

Kapitalnie Julcia wygląda w z tymi uszkami króliczkowymi :-)

A to wrzucę Wam fotkę moich szkrabów:
Piękne takie zdjęcia rodzeństwa, a mały cały zadowolony że siostra go zabawia :))

To i ja pokaże Maluffa
Lollo jak zwykle nie próżnuje, śliczny mały mikołajek

Wszystkie dzieciaczki cudne :tak: Czasem aż się nie chce wierzyć, że całkiem niedawno to były takie maluchy wiszące na cycu i ewentualnie śpiące ;-)

To i my się przypomnimy :
Faktycznie na tym pierwszym zdjęciu Oliwka dość "pokaźnie" wygląda, taka wysoka się wydaje

cccoś ode mnie:)
Śliczne panie i bałwanki ;))

To jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia
Białe szaleństwo na całego, ostatnie zdjęcie rozbrajające :-D

BUZIACZKI dla WSZYSTKICH mam i ich POCIECH :*:*:*:*

Oliwcia w czapeczce wygląda rewelacyjnie!!!!!!:-D
Anii ten Wasz bałwan to normalnie idealny jak z obrazka, nasz tegoroczny taki krzywy, nieproporcjonalny i jeszcze pochylony w jedna stronę wyszedł:-D:sorry2: A Lilcia coraz piękniejsza, urocza z niej dziewczynka i bardzo się zmieniła:happy: Ty Anii wyglądasz kwitnąco!!!!!:-):tak:
Juleczka jako króliczek normalnie bosko!!!!!!!!!:-D
Kasiu masz wspaniałe dzieciaczki!!! Miło się patrzy na taką cudną parkę:tak:
Lolek oczywiście super model jest the best!!!:-)
A to moje miśki razem z kuzynką Vivi pożeraja winogrona:happy:

Załączniki

• olikonivivi.jpg
    olikonivivi.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 50
Patija :szok::szok::szok: Jejku, ależ Konrad duuuży :szok: I jakie ma piękne włosy :tak: W ogóle to na pierwszy rzut oka Twoje dzieciaki wyglądają jak bliźniaki :tak::-D Obydwoje śliczni :tak: A to Twoje sitko?? Mam podobne, w sumie kolor tylko inny (pomarańczowy) :-D

Patija, ja też uwielbiam Twoje "Blondaski":) no i rzeczywiście na pierwszyrzut oka jak bliźnięta!!!niesamowite...
Inna już się nie doczekam, jak się spotkamy wycałuję Oliwkę za wszystkie czasy;-)(o ile się da:sorry:)...a i u was widzę zima w pełni...ja już chcę wiosnę!!!
ps...dziękujemy za komplementy...Balwan również się kłania...tylko że po tych roztopach zrobił się o połowę mniejszy:baffled::-(.a tak go dlugo lepiliśmy:crazy:

Inna sitko nie moje, tylko siostry:-D a Konrad wcale nie taki duży, przy Oliwce pewnie by był o pół głowy niższy. Mam małe i drobne dzieciaczki:tak: Co do jego włosów to rosną mu jak dzikie:szok: ja już nie mam siły, muszę go obcinać co 2 miesiące.
Jeszcze niedawno siedział przy tym spokojnie a od pół roku tak się rzuca i histeryzuje ze ani ja ani fryzjer nie daje rady. Grzywkę mu obcinam jak śpi, a reszta jest tak krzywa ze hej:baffled: Coraz częściej zastanawiam się nad obcięciem go na krótko, ale tego tez sobie nie wyobrażam jak by to miało się odbyć no i trochę mi szkoda jego fryzurki:sorry: Ola jako dziewczynka powinna mieć takie włoski, a niestety ma ich nie za wiele, cienkie i rosną w żółwim tempie:crazy: Ale za to uwielbia być obcinana od zawsze;-)Zeszłego lata bardzo dużo osób myslało ze to bliżniaki, szczególnie jak siędzą razem w piaskownicy i nie widać bardzo róznicy w wielkości:-D
Oczywiście dziękuję za wszytkie miłe słowa:):-)
Miłego dnia!!!!!!!!!:tak:

reklama
Do góry