reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Pooglądałam sobie fotki i nadziwić sie nie mogę jak nam (Wam :) Pociechy urosły...
I muszę przyznac, że część z naszych maluchów się zmieniła, a część poznałabym bez wachania.
Bodzinka, Iwona to wspaniale, że moglyście sie spotkać, a zdjęcia -ach-jaka fantastyczna pamiątka.
Lilka jak zwykle Miss, że nie wspomnę, jak mama ją stroi...
Inna, ja to bym sobie życzyła Olwike w akcji zobaczyć, bo ta mała to ma takie miny, że hej...a charakter to po mamusi, być może odziedziczyła?? ;0
Dorotak-udane to dwa małe czarnookie diablątka, myslisz o jeszcze jednym?

Aniu Lilka przesliczna i na 3 latka wyglada:tak::tak:
Moimi fawortyami:zdjecie nar 2 minka super i z uszkami myszy:tak::tak::tak:

:rofl2::rofl2::rofl2: o rety jak tu wesoło! Jak ja zazdroszczę tych spotkań. Szkoda, że to planowane nie wypaliło, bo ja to ewentualnie do końca sierpnia jestem do "dyspozycji" potem to trochę ciężko.
Mam podobnie jak Pola niektóre szkraby zupełnie jak nowe :-D - nie poznałam Oli :zawstydzona/y::laugh2:

dorotko twoje dzieciaczki sa cudne i te czarne oczeta:tak:
zdjatka ze spotkanka ekstra i sami swietni modele :tak:
lilcia swietna a to zdjecie z uszami myszki-miki ekstra i tak mi sie zdaje ze mala coraz bardziej do ciebie sie robi podobna aniu:tak:

Dorotko ale ze mnie gapa, dopiero teraz doogladalam Twoje szraby:tak:Oczeta sliczne:-D:-D:-DA ta kibicowa fotka The Best:rofl2::rofl2:

Cynamonka śliczna fotka ze słoniami:tak: Kubuś to już duuży chlopaczek i jaki uroczy:-)
Dorotko cudne te twoje maluszki. Podobni do siebie:-) Pewnie stale słyszysz że mała wygląda zupełnie jak brat;-) Ja to wkoło od wszystkich słyszę:baffled:
Bodzia pięknie przerobiłaś nasze foteczki! Cudownie spędziliśmy czas, a ogród różany to poprostu marzenie:laugh2: Byłam tam po raz pierwszy. Nasze maluchy poszalały na placu zabaw. Karolek nauczył Madzię wspinac się na zjeżdżalnię i mało nie fiknął na głowę. Na szczęście został w porę złapany:tak: widac że Bodzia spodziewa się po synku wszystkiego:tak::-D Karolek jest kochany i taki żywy:szok: Wszędzie go pełno, ale to dobrze lepszy taki niż smutny;-)
Anii Lileczka jest ssssssssssssssłodka:-)
Ja się tylko zastanawiam jak wy te córcie śliczne do spinek przyzwyczaiły:confused: Bo moja panna jak tylko coś na głowie poczuje to ściąga:baffled:

o rany!!! Dorotka!!!! ale ze mnie gapa!!! przegapiąłm Twoje foteczki!!! ale zdjęcia urocze, tzn dzieciaczki!!! podobni jak dwie krople wody a do tego powtórzę się....ach te oczęta!!!!!

reklama
Bosssskie dzieciaki.
Liluszki to bym nie poznała :szok:
Polu, Oliwiuszka niewątpliwie charakterek po mamusi ma ;-) Nerwus z niej nieziemski :-D
A oto moja księżniczka przed wejściem na ślub do kościoła:

Do góry