reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
foteczki cudo...Sikoreczko widzę że z Bodzią idziecie łeb w łeb....super...dzieciaki świetne to i zdjęć dużo musi być...obie mamy bardzo zdolne i piękne!!! a dzieciaczki udane!!!

super sie karolek gimnastykuje:-D
no i troszku mojej bandy:blink:

Załączniki

• Zdjęcie236.jpg
    Zdjęcie236.jpg
    230,2 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie233.jpg
    Zdjęcie233.jpg
    352,7 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie228.jpg
    Zdjęcie228.jpg
    261,5 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie225.jpg
    Zdjęcie225.jpg
    334,4 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie224.jpg
    Zdjęcie224.jpg
    284,9 KB · Wyświetleń: 30
Coby nikogo nie pominąć - WSZYSTKIE DZIECI CUDNE :tak:
Aniu, jakoś zainteresowanie spotkaniem padło, a może i chęci brakło :confused: Niemniej jednak ja mam ciągle nadzieję, że w końcu ruszymy nasze głubczyckie tyłki i odwiedzimy Was w Żyrardowie. Chyba że już nie macie ochoty nas widzieć :-:)baffled:

A tu trochę mojej pięknej Potwornickiej :

Ewcia jak sie pt5rzn na Twoja bande to juz by sie chcialo drugie miec.Na razie memy bardzo sprecyzowane plany:rofl2::rofl2:
Martynka a ja chyba znam te cudne fotki z cudna Oliwianna:-D:-D:-D

oj Martynka bardzo chętnie. my chcemy sie spotkać jak najbardziej...nawet rozmyślałam o spotkaniu u was /jak zobaczyłam ten superasny basen w mmsie...chyba wasz...?/ teraz nam się znowu szykują szkolenia i zjazdy pracowe...już powoli mam dosyć...a jeszcze się nie zaczęło...no i mam problem z tym, kto przygarnie Kropka:blink::-(. ale spotkanie trzeba wreszcie jakieś zorganizować...koniecznie...kiedy wyjeżdżacie na wakacje?
ps....Oliwka laska jak się patrzy....plażowiczka pełną gębą...
Ewciu Twoje Bobasy:-D super...rodzeństwo czaderskie.wreszcie ładna pogoda tylko niech te choróbska was wreszcie opuszcza...

Niestety, Aniu, basen nie nasz, my w tym roku nie rozkładamy :-( A na wakacje jedziemy 1 lipca, na dwa tygodnie więc od drugiej połowy lipca jesteśmy jak najbardziej wolni, choć szczerze Ci powiem i chyba będziesz wiedziała o co kaman - do 10 sierpnia jest u nas Jacka starsza córka :baffled: aj a jakoś tak wolałabym bez niej do Was przyjechać ;-)

reklama
Do góry