reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Coby nikogo nie pominąć - WSZYSTKIE DZIECI CUDNE
Aniu, jakoś zainteresowanie spotkaniem padło, a może i chęci brakło Niemniej jednak ja mam ciągle nadzieję, że w końcu ruszymy nasze głubczyckie tyłki i odwiedzimy Was w Żyrardowie. Chyba że już nie macie ochoty nas widzieć :-baffled:
A tu trochę mojej pięknej Potwornickiej :
Aniu, jakoś zainteresowanie spotkaniem padło, a może i chęci brakło Niemniej jednak ja mam ciągle nadzieję, że w końcu ruszymy nasze głubczyckie tyłki i odwiedzimy Was w Żyrardowie. Chyba że już nie macie ochoty nas widzieć :-baffled:
A tu trochę mojej pięknej Potwornickiej :
aniii
aaaaa Kotki dwa...
oj Martynka bardzo chętnie. my chcemy sie spotkać jak najbardziej...nawet rozmyślałam o spotkaniu u was /jak zobaczyłam ten superasny basen w mmsie...chyba wasz...?/ teraz nam się znowu szykują szkolenia i zjazdy pracowe...już powoli mam dosyć...a jeszcze się nie zaczęło...no i mam problem z tym, kto przygarnie Kropka:-(. ale spotkanie trzeba wreszcie jakieś zorganizować...koniecznie...kiedy wyjeżdżacie na wakacje?
ps....Oliwka laska jak się patrzy....plażowiczka pełną gębą...
Ewciu Twoje Bobasy super...rodzeństwo czaderskie.wreszcie ładna pogoda tylko niech te choróbska was wreszcie opuszcza...
ps....Oliwka laska jak się patrzy....plażowiczka pełną gębą...
Ewciu Twoje Bobasy super...rodzeństwo czaderskie.wreszcie ładna pogoda tylko niech te choróbska was wreszcie opuszcza...
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Niestety, Aniu, basen nie nasz, my w tym roku nie rozkładamy :-( A na wakacje jedziemy 1 lipca, na dwa tygodnie więc od drugiej połowy lipca jesteśmy jak najbardziej wolni, choć szczerze Ci powiem i chyba będziesz wiedziała o co kaman - do 10 sierpnia jest u nas Jacka starsza córka aj a jakoś tak wolałabym bez niej do Was przyjechać ;-)
reklama