reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewuś twoja banda w zoo świetna i widac że bardzo zadowoleni z wycieczki.
Kuba Wawel zwiedził chyba bardzo dokładnie:tak: Super chłopczyk:-)
Moja mała w najnowszej fryzurce:
HPIM6923-1.jpg

reklama
zdjęcia super, rzadko tu zaglądam ale widzę że rozpisałyście się...hehe
Sikoreczko, masz urocze dzieciaczki. Madzia wystrojona jak księżniczka, w spineczkach też uroczo ale chyba...poczekasz aż będziesz plotła warkoczyki:-D...Adi nawet jak jest smutny to ma piękne oczka...
Ewa wycieczka w zoo chyba się udała....Paula taaaaka zmęczona padła do wózka:-D a Sebuś jak byl chudzielec tak jest, i nadal urwisowate ma spojrzenie...:tak:
Maja dawno Cię tu nie było, Martusia wyśliczniala, ale rosną nam te dzieciaki...super dziewczynka...
Megusek Kubek na Wawelu ekstra...sweterek ma taaaaki męski....cudo chłopak!!!!rośnie Ci jak na drożdżach
Meggi a Tobie to już kiedyś pisaalm że Sarka to wygląda na jakąś trzylatke....a wtej czapeczce i torbie z Myszka Miki wygląda czadersko!!!

Ja znowu poszlałam z przeróbkami:sorry2:
To mój najdroższy mały-duży chłopczyk wczoraj na pacelku

reklama
Kuba na leżaku jest superancki:tak::-D
A tu występy przedszkolaków, oczywiście Madzia musiała w tym uczestniczyc:-p

fanka motoryzacji, nie przechodzi obojętnie obok pojazdów:sorry2:
HPIM6956.jpg

zakupki
HPIM6997.jpg

zdobędę każdy szczyt:rofl2:
HPIM6998.jpg

Ostatnia edycja: