reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
moja banda w zoo:-D:blink:

Załączniki

• Zdjęcie189.jpg
    Zdjęcie189.jpg
    303,2 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie187.jpg
    Zdjęcie187.jpg
    323,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie191.jpg
    Zdjęcie191.jpg
    311,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie211.jpg
    Zdjęcie211.jpg
    240,5 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie184.jpg
    Zdjęcie184.jpg
    310,1 KB · Wyświetleń: 37
Ewa widzę że fajnie było...i widzę Paulinka padła i jej bracho wózka użyczył :-) ;-)

Martusia prze fajna...ale widać że taka kruszynka -przynajmniej Maju nie narzekasz na kręgosłup :-)

Sikoreczko szkoda że Madzia już ma adoratora...bo taka śliczna jak królewna w tej sukience i kapeluszu!:-)

A Sarenka bardzo dorosła i bardzo kobieca :-)

No to Kuba na Wawelu :-)
1. i 2. Wszystko dokładnie zwiedził
3. I podobało się
4. Po Bulwarze już nie miał siły gonić

ach- Megusek- Kuba super- a usmiechy booskie ma- wszystkie panny beda jego:tak:
Ewa- szkraby urocze- widac jak bosko sie Paulinka zajmuje braciszkiem...tak mi sie marzy by Sara zajmowałą sie swoim braciszkiem w przyszłosci.....no lub siostrzyczką- w niedalekiej przyszłosci...mam nadzieję:-D
Sikoreczka- a boboki biją na głowę- wystrojone ze hoho;-)

Oj lubię ten wątek. Aż miło popatrzeć jak nam dzieciaki rosną i się zmieniają, aż się buzia uśmiecha od ucha do ucha.
Sara to już taka panna, że hoho i jakiś adorator się pojawił :-)
Marta to odważna dziewuszka i pełna energii. Spacer bardzo udany.
Madzia to istna anielica. Ta kreacja boomba! Adrian też elegancki kawaler.
Konrad wpatrzomy w siostrzyczkę. Oj będzie miał dobrze.
A Kuba turysta pełną parą - w Toruniu jest hasło "gotyk na dotyk" on przełożył to na warunki krakowskie :-D

reklama
Uśmiech Kuba ma bossski.Fajnie wyglada w chuście pod szyją, moje dziecko wszystko ściąga:sorry2::sorry2:

Do góry