reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
potworek.pl
dorotak
Fanka BB :)
Gdzieżbym się tak pchała? Oliwcia wdrapująca się na półkę, bomba!!!! Inna, że też Ci tak ona usiedzi w tym krzesełku ;-), moja ani chwilki. Super minki.
"sto lat, sto lat niech żyje żyje nam, sto lat .......... "
Martynko - wszystkiego naj, naj ......
z okazji urodzin
buziaczki
Martynko - wszystkiego naj, naj ......
z okazji urodzin
buziaczki
madzia i jej proba spineczkowa ekstra no i sporo tych spineczek:-)
jak widze oliwka to maly kaskader(a myslalam ze tylko seba ma takie pomysly)robi przeslodkie minki
i ja sie przylaczam do zyczen urodzinowych
wszystkiego co najslodsze i najmilsze duzo ciepla milosci i powodzenia
dla innej
od ewy i jej bandy
jak widze oliwka to maly kaskader(a myslalam ze tylko seba ma takie pomysly)robi przeslodkie minki
i ja sie przylaczam do zyczen urodzinowych
wszystkiego co najslodsze i najmilsze duzo ciepla milosci i powodzenia
dla innej
od ewy i jej bandy
Załączniki
dorotak
Sikoreczka zaszalałaś z tymi spineczkami u Madzi , chyba marzą się już kucyki ;-)
sikoreczka79
Oj tak kucyków by się już chciało Spineczki kupiłam bo to była taka paczka chyba ze 30 sztuk za 2 złote No ale udało im się pobyc na włoskach 5 sekund, bo je Madzia pościągała. Oczywiście najpierw się tatusiowi pokazała i spytała go czy wygląda "ahah". Tatuś to autorytet w dziedzinie wyglądu
reklama
potworek.pl
Gdzieżbym się tak pchała? Oliwcia wdrapująca się na półkę, bomba!!!! Inna, że też Ci tak ona usiedzi w tym krzesełku ;-), moja ani chwilki. Super minki.
Dorotka, mało, że pchała, ona najpierw wywala wszystkie ręczniki i pościel, żeby mieć więcej miejsca .A mamusia układa z powrotem kilka razy dziennie.
A w krzesełku to Oliwka dzień w dzień ucina sobie popołudniową drzemkę
No i wszystkim dziękuję w imieniu Oliwki za miłe słowa :-)