reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Martynka ma boskie loczki i te błekitne oczka
Zuzia, jaka z niej pannica
Oliwcia - piękne uzebienie i te minki na pięknej buźce. Inna super kartka dla dziadków
Lolo, mały rozrabiak, podobieństwo widać na zdj. Bodzinka rozkreciłaś się z tymi pracami, spox
Sebastian i Paulinka, zgrane rodzeństwo, fajne to zdjecie Seby wpaćkanego czekoladą chyba :-)
Kuba, cóż za GOŚCIU, ale wyrósł!!
Hania, taka słodka, dziewczęca ale z charakterkiem
Adrianek i Madzia, śliczota dzieciaczki

reklama
Bodzinko kochana jestem pod wielkim wrazeniem twoich prac:-D:-D:-D Mam małe pytanko: czy wykupiłaś correla czy jedziesz nadal na wersji próbnej:confused: Bo u mnie w tej próbnej nie ma tylu rameczek co ty tu nam prezentujesz:-)

Bodzinko kochana jestem pod wielkim wrazeniem twoich prac:-D:-D:-D Mam małe pytanko: czy wykupiłaś correla czy jedziesz nadal na wersji próbnej:confused: Bo u mnie w tej próbnej nie ma tylu rameczek co ty tu nam prezentujesz:-)
nawet jak kupisz legalne oprogramowanie to wszelkie dodatki, takie jak ramki, maski, tubki i inne musisz sobie pościągać z neta, jest tego multum
Dla zainteresowanych pracą w PSP, tu jest fajna stronka zdolnej kobietki Jpo, ma dość szczegółowe instrukcje (tutorials) Paint Shop Pro by JPo - Onet.pl Blog warto skorzystać :tak:

A to moje arabiątko :-D
oliwia%20na%20pustyni.jpg

fotki z zabawy:-)

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    18,4 KB · Wyświetleń: 18
  • 3.JPG
    3.JPG
    25,7 KB · Wyświetleń: 21
  • 4.JPG
    4.JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 20
  • 5.JPG
    5.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 18
  • 6.JPG
    6.JPG
    19,2 KB · Wyświetleń: 20
Ewa - Paulinka to prawdziwa królewna :tak: Ślicznie wyglądała! A to zdjęcie jak śpiochają razem - przesłodkie :tak:
Arabiątko zajefajne :-D
Bodzinko - Karollo naprawdę uroczy, widać, że energia go rozpiera ;-)

reklama
Do góry