reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Jak Martynka wyrosła, śliczna dziewczynka.
Kubuś widać że w swoim żywiole
Zuzanna – mała strojnisia w koralach
Sikoreczka – cudna księżniczką i pirat. Jacy oni podobni do siebie :szok:
Bodzinka, Ty chyba czymś tajemniczym karmisz Karolka, bo na niektórych zdjęciach bardzo dorośle wygląda

Cycem:confused::confused::confused:A i makaronem:-):-):-)Zupą pomidorową i parówkami....Serkiem...A już wiem:-):-)Czasem je z psiej miski;-);-);-)

Skoro już piszecie o jedzeniu to przyznam się, że u nas porażka. Rano 4 łyżeczki kaszki, potem pół jogutru, w międzyczasie kawałek jabłka w łapkę. Obiadek to 100ml pomidorówki, albo jakiejś innej papy ( byle z pomidorem ) i to by było na tyle. No i ciągle ten cyc. Ja nie wiem od czego ten dzieciak jest taki pulchny i ma wydęty bebzon, chyba z głodu..... ech;-)

a ja się przyznam że Lilka je już lepiej. odkąd daję jej łyżkę /którą musi sobie najpierw wybrać, bo oczywiście ja zawsze wybiorę nie tą co potrzeba/ to ona brzechta sobie w tym jedzeniu a ja jej daję. wkurza mnie to, zwłaszcza jak ja jestem cała w tym żarełku no ale cóż...

23490711628.jpg

23520311628.jpg

13125711628.jpg

Tą kolejke mały dostał od moejgo 10 letniego brata:tak:

13200111628.jpg

16152511628.jpg

16225411628.jpg

wklejam foteczki z Sylwestra dla Aniii:-)a pózniej wkleje wam nowe fotosy Zuzoliny, i syneczka mojej koleżanki która urodziła 12 stycznia 2008:-D:-D:-D i znowu zostałam ciocią, jakie to miłe:tak:

reklama
Do góry