aniii
aaaaa Kotki dwa...
Dzieciaki zabójcze!!! wszystkie urocze. Maja Marta urocza, zwłaszcza w tym kostiumie mi się podoba...czyżby to był elfik, wróżka...?, Madzia jak zwykle cudne oczęta, kolejny Teletubiś do kolekcji...Bodzinka okno cudo a Lolek jeszcze większe..., Dj Kuba mnie rozbroił...naprawdę wygląda jak Dj, Dzieciaki śpiące Ewy...Paula i Sebuś wyglądają jak Aniołki. nie ma to jak śniące dzieci...hahaha, Cynamonka no i Kubek w kąpieli...tfu w basenie....super. minę ma zadowoloną więc chyba nie było tak źle.
ja dziś byłam z Lilią na basenie to przez pierwsze pół godziny to był płacz, tak się bała. najlepsze jest to że byłyśmy już na basenie, i przecież w lato to nie chciała w ogóle wychodzić z wody a jakoś tak dziś wyszło...ale ja wybawiłam się fantastycznie!!!
ja dziś byłam z Lilią na basenie to przez pierwsze pół godziny to był płacz, tak się bała. najlepsze jest to że byłyśmy już na basenie, i przecież w lato to nie chciała w ogóle wychodzić z wody a jakoś tak dziś wyszło...ale ja wybawiłam się fantastycznie!!!