reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
zdjęcia przesuper....tzn dzieciaczki na nich...Ewa te Twoje Diablątka ekstra...to ostatnie zdjęcie śliczne takie rodzinne...
Bodzinko a te Twoje ramki.....czad!!!!! Karolek śliczności no i to zdjęcie portretowe Twoje i jego...fajoskie...
Bodzinko a te Twoje ramki.....czad!!!!! Karolek śliczności no i to zdjęcie portretowe Twoje i jego...fajoskie...
Pola 30
Fan(ka)
Anii-ależ Lilka urosła! Cała moja rodzina orzekła, że wygląda na starszą Wyglądaliście pięknie, a ten Mikołaj-ho, ho,ho;-) Mnie też by mógł ktoś tak na rękach ponosić...
Bodzinka...ach, współczuję tej wargi...nie martw się., do Sylwestra się zagoi;-)
Ewa-rodzina jak się patrzy! Patrząc na taką radosną "gromadę" zaczynam myśleć o kolejnym dziecku...
Bodzinka...ach, współczuję tej wargi...nie martw się., do Sylwestra się zagoi;-)
Ewa-rodzina jak się patrzy! Patrząc na taką radosną "gromadę" zaczynam myśleć o kolejnym dziecku...
sikoreczka79
Fanka BB :)
http://img1.smyki.pl/0712/29/m/01232813099.jpg
Troszkę naszych świąteczności. Wybaczcie że tak ale nie chce mi się ich już drugi raz wgrywac
Troszkę naszych świąteczności. Wybaczcie że tak ale nie chce mi się ich już drugi raz wgrywac
Ostatnia edycja:
reklama
nineczka
Fanka BB :)
Jak tu pięknie i nastrojowo się zrobiło! Sesje świąteczne cudne wszystkie!
A oto kilka naszych fotek (jak dostanę resztę to wstawię więcej):
1)Niech mi ktoś to zdejmie
2)Ja chodzę!!!
3)Mina numer 8
4)Nasz "Święty" Mikołaj ;-)
A oto kilka naszych fotek (jak dostanę resztę to wstawię więcej):
1)Niech mi ktoś to zdejmie
2)Ja chodzę!!!
3)Mina numer 8
4)Nasz "Święty" Mikołaj ;-)
Załączniki