reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Inna Oliwka w kapturku:-D:-D:-Duuuuurocza!!!uwielbiam wszystkich w kapturkach....a choinka...spoko...dla mnie każda choinka jest śliczna ale wybaczcie!!!nie lubię sztucznych:zawstydzona/y::no:...

reklama
Aniu, ja też nie lubię sztucznych, ale w tym roku w ogóle mielismy nie mieć choinki, ze względu na Oliwkę.I na ostatnią chwilę zdecydowaliśmy, że jednak ubierzemy, a nie było sensu jechać Bóg wie gdzie po żywe drzewko i stanęła choinka z zeszłego roku :tak:

A u nas choinka pod sufit i prawdziwa. Życie straciły tylko 3 bombki. Na wszelki wypadek na dole powiesiłam drewniane, plastikowe, papierowe ozdoby, ale Kuba i tak nie sciąga niczego. Foty wkleje potem:)

Bodzinka, Twój młody jak zwykle zadziwia pomysłami :) Oj, chciałabym Cię "wynająć" na kilka dni w celu porobienia fotek u nas. Mi nie wychodzą, bo Majka ciągle w ruchu i na każdym zdjęciu zamazana wychodzi, więc mi się nie chce robić...

Bodzinka świetnie Lolo wyszedł...jak zawsze z resztą:-D. też mogłabym Cię wynająć do robienia zdjęć...przeważnie jak biorę aparat to jesteśmy tak zaganiani, zagadani i zajęci że zdjęć nie ma.....

no to teraz my...Święta, Święta i po Świętach... Lilka strasznie bała się Św. Mikołaja...na jej nieszczęście byliśmy na dwóch Wigiliach i w obu miejscach spotkała Clausa:-D... ale z prezentów cieszymy się wszyscy;-)...zwaszcza ona...

reklama
Bodzinko, Lolek to świetny chłopczyk, prawie mężczyzna już ;-)
A Lilcia...Ech...Ona to złamie tyle męskich serc, że Ty, Aniu, nie nadążysz z liczeniem :-D.Gdybym miała syna, to już bym go na listę wciągnęła :-D

Do góry