reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Bodzinka Karollo jak zwykle...boski.....
Pola Majka rozbroiła mnie na łopatki z tym basenem:szok:. nurkowanie pierwsza klasa no i te skoki.....na zdjęciach fajnie pozuje...mała damessa urosła...
Inna powtórzę się zdjęcie-obraz mega fajny....ja też chcę...no i w ogóle roczek chyba się udał...super wyszła...

:-):-) PIĘKNEEE, CUDNEEEEE, SŁOSKIEEEE dzieciaczki, dawać więcej zdjęć :-p ach uwielbiam na nie patrzec ......

Bodzinka - Lolek z zarzuconą gazetą na ramie .... coool :-D

Pola, chyba padnę jak Majka super pozuje na tym zdjęciu w kuchni, ubrana w różową suknisię i ta nóżka wystawiona w bok :rolleyes:, o wyczynach basenowych już nie wsponmę - trochę Wam tylko zazdroszczę :zawstydzona/y:
Inna - to miał być danonek? chyba DANONISKO :-p:-D, niestety nauka jedzenia tak się kończy :-). Imprezka udana, obraz bomba (czy to zdjęcie drukowane na płótnie? bo kiedyś kusiło mnie aby zamówić tylko ciekawiła mnie jego jakiość). Obrączki bardzo ładne :tak:, oby przyniosły Wam szczęście, wielką miłość i radość na każdy dzień wspólnego życia. Buziaczki!!!

Dorotka, to zdjęcie jest drukowane na papierze błyszczącym :tak:.Z tym, że my nie zamawialiśmy ;-).Jacka siostry chłopak jest grafikiem komputerowym i nam taką niespodziankę zrobili :tak:.Teraz szukamy miejsca na ścianie aby to powiesić.
A co do danonka, to po prostu wrzuciłam do miseczki 2 małe pojemniczki i dlatego to wygląda, że tak dużo tego :zawstydzona/y:

Wiem że to prezen i to bardzo ładny :tak:. Ja też sie trochę bawię w programie graficznym PSP, tylko ostatnio nie mam za bardzo na to czasu :zawstydzona/y: a szkoda bo bardzo to lubię. Teraz z biedą zrobiłam kartkę świąteczną, którą powysyłałam do wszystkich listownie.

inna widac ze z malej maly lobuziak ma taki blysk w oku slicznie je troszke do buzi troszke dookola:-Da czy na tym jednym zdjeciu w tle jest portret malej jako wrozki:confused:bo jezeli tak to przepiekny:tak:no i to twoje malutkie psiatko:-D

reklama
Ja też bardzo lubię bawić się w tego typu progamach, mam na kompie Corela, ale jakoś ostatnio nie mam czasu nawet ramki do zdjęcia dorobić ;-)
Ewa, jeśli chodzi Ci o ten obraz, koło którego Oliwka stoi to jest to po prostu zdjęcie obrobione profesjonalnym programem do obróbki zdjęć i wydrukowane jak normalne zdjęcie.No, ale efekt jest niesamowity :tak:
Dorotka, piękna kartka :tak:

Do góry