reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Pola Majeczka jest słodziutkaA na tym basenie pięknie. Moje to chyba w życiu tak się nie nauczą Adrian się boi wody a Madzia nie cierpi wchodzi do zimnej wody
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Wszystkie zdjęcie mega super fajne
A filmik z Majką na basenie .Druga Otylia rośnie .Też chciałam z Oliwką chodzić na basen, ale najbliższy jest w Czechach, jakieś 20 km od nas i ogólniedostępny tylko w sobotę, bo od poniedziałku do piątku od 19, a to już całkiem źle.A w sobotę to ja mam albo szkołe, albo znalazło się coś ważnego do zrobienia, poza tym jeździć z Oliwką to nie byłoby fajne.Ale lato coraz bliżej i będziemy się basenować na świeżym powietrzu
A oto moje Potworzysko, jak samo wcina danonka:
ciąg dalszy później, jak skończę sprzątać ;-)
A filmik z Majką na basenie .Druga Otylia rośnie .Też chciałam z Oliwką chodzić na basen, ale najbliższy jest w Czechach, jakieś 20 km od nas i ogólniedostępny tylko w sobotę, bo od poniedziałku do piątku od 19, a to już całkiem źle.A w sobotę to ja mam albo szkołe, albo znalazło się coś ważnego do zrobienia, poza tym jeździć z Oliwką to nie byłoby fajne.Ale lato coraz bliżej i będziemy się basenować na świeżym powietrzu
A oto moje Potworzysko, jak samo wcina danonka:
ciąg dalszy później, jak skończę sprzątać ;-)
potworek.pl
potworek.pl
potworek.pl
potworek.pl
1.Nakładajcie mi w końcu to ciacho
2.Znudziłam się i poszłam spać
3. i 4.Taaaka imprezka
5.Super obraz dostałam, nie??
6.Wygłupy z kuzynką Anią w moim własnym łóżeczku ;-)
2.Znudziłam się i poszłam spać
3. i 4.Taaaka imprezka
5.Super obraz dostałam, nie??
6.Wygłupy z kuzynką Anią w moim własnym łóżeczku ;-)
reklama
potworek.pl