reklama
Noo tak nie to co ja, jak zwykle wszystko na ostatnią chwile...Choć już posprzątałam:-):-):-)Tylko,że zkupy i takie tam zawsze robie z M więc czekam na weekendRobiłam porządek ze zdjątkami, póki mały śpi;-)
dorotak
Fanka BB :)
Bodzinka, super boy jest suuuper!!!! Mikołaj piękne prezenty przyniósł, Lolek kombinuje na tym biurku. Piękne zdjęcia rodzinne, z mężem i Bodzinka całująca Lolka.
Julia rozrabia na całego, fajne wspominkowe zdjęcia
Sikoreczki się ubawiły, że hej. Madzia ma samych facetów do obstawy.
Kondzio i Ola też szalały w bawilandzie, trochę śniegu więc i bałwan musi być. Konrad nawet i na głowie staje!!!
Oliwka robi porządek z chusteczkami (Ola to uwielbia rozrywać chusteczki higieniczne na drobne kawałki) a i konia już chce dosiadać. Opiekuńcza, tuli misia…
Hania pięknie odstawiona do wyjścia, słodko córeczka tuli się do mamusi
Julia rozrabia na całego, fajne wspominkowe zdjęcia
Sikoreczki się ubawiły, że hej. Madzia ma samych facetów do obstawy.
Kondzio i Ola też szalały w bawilandzie, trochę śniegu więc i bałwan musi być. Konrad nawet i na głowie staje!!!
Oliwka robi porządek z chusteczkami (Ola to uwielbia rozrywać chusteczki higieniczne na drobne kawałki) a i konia już chce dosiadać. Opiekuńcza, tuli misia…
Hania pięknie odstawiona do wyjścia, słodko córeczka tuli się do mamusi
dorotak
A Lolek jak zwykle w akcji :-)
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Bodzinko ja się rozruszałam na całego tylko, że przy sprzątaniu. a że jestem trochę chora to robię na raty i po mału, ale i tak mam wrażenie, że cały czas coś robię...jak nie latam za Lilką i sprzątam po niej, albo się przytulamy to w międzyczasie upiorę firany, powieszę itp...nawet zaczęłam pakować prezenty:-)...włączyłam radio internetowe /dzięki Nineczko/ i nawiedzam się piosenkami świątecznymi. ach...jak ja uwielbiam te klimaty...szkoda, że na Święta tak długo się czeka a mijają tak szybko...ech...rozpisałam się coś nie coś...jednym słowem...Karolek jest boski...dużo zdjęć ma....to i dobrze...ja jakoś ostatnio zaprzestałam robienie zdjęć bo to nie ma sensu, Lilka od razu pędem znajduje się przy aparacie i wychodzą tylko łapki...
sikoreczka79
Witam:-) Karolek jak zwykle kochaniutki;-) A mnie się udało wreszcie wgrac mikołajkowe zdjęcia, więc się za raz pochwalę:
no i sie nie pochwale nie moge zrobic wklej
Czy ktoś może wie czemu
no i sie nie pochwale nie moge zrobic wklej
Czy ktoś może wie czemu
reklama
Sikoreczka nie pomoge...W tym akurat;-)Może po prostu wrzuć jako załączniki??? Nabijesz sobie postów hihihi;-)
Nineczka jakoś samo wychodzi;-);-)Nie mam wyjścia ale jak idzie spać to ja padam:-):-)Łobuziak mój kochany ale taki fajny
Nineczka jakoś samo wychodzi;-);-)Nie mam wyjścia ale jak idzie spać to ja padam:-):-)Łobuziak mój kochany ale taki fajny