reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

I jeszcze trochę :-)

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 15
  • 7.JPG
    7.JPG
    47,7 KB · Wyświetleń: 22
  • 8.JPG
    8.JPG
    33,2 KB · Wyświetleń: 19
  • 9.JPG
    9.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 20
  • 10.JPG
    10.JPG
    26,3 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Haneczka słodziak.Fajną ma tablice i już na głowie próbuje stać.Super dziewczyneczka z niej:-):-):-)

Fajne fotki :tak: Hania super modelka :tak:. A ja też w sprawie tego stawania na głowie, bo Martyna od jakiegoś czasu właśnie tak robi - w czasie zabawy rzuca się na kolana, a potem właśnie coś pomiędzy staniem na głowie, a próbą zrobienia fikołka :confused:

Dziękujemy :-)
U nas to tylko na stanie na głowie wygląda - to pierwsze próby samodzielnego wstania na nogi bez przytrzymywania się mebli. Raz się udało czekamy na więcej :laugh2:
To nie ten wątek ale muszę się pochwalić dzisiejszą nową umiejętnością mojego bąbla - nauczyła się chodzić trzymana tylko za jedną rączkę! Kolejny krok do samodzielnego tuptania za nią. Może rzeczywiście pod choinkę po prezenty podrepcze sama - ale byłby to dla mamuni prezent :laugh2:

Nineczko życzymy Ci tego z całego serduszka.:tak::tak:
Co do wstawania to moje dziecko jak zwykle na odwrót.Najpierw chodzenie i bieganie a dopiero 1,5 miesiaca temu wstawanie samodzielne;-);-);-)Zrobił tak raz i stopnął dopiero jak przyszedł kolega, który tak wsatawał to mały mu pozazdrościł i zaczął na całego;-);-)

Nineczko Hanusia jet urocza....fajna sesję jej zrobiłaś...no i na jedno zdjęcie się ty załapałaś:-D. super!!!a jak ze skórką Hani...?lepiej już z tą wysypką? gratuluję postępu. fajnie że do samodzielnego tuptania Hani coraz bliżej....u nas nadal dalej jak bliżej.....

anii - dziękuję :-) Kazałam mężowi zrobić sobie zdjęcie z małą, bo prawie żadnego nie mam :baffled:
Wysypka coraz gorsza :wściekła/y: Nie jest szorstka (smaruję balneum) ale czerwone krostki wyraźnie widoczne. Najgorzej na bokach policzków (na zdjęciach jej nie widać - mam" cudowny", beznadziejny aparat), udkach i ramionach :baffled: We środę dermatolog a za tydzień w końcu alergolog, może coś się wyjaśni.
A z chodzeniem - żebyś się nie zdziwiła jak ci Lilcia wystartuje bez żadnych "znaków ostrzegawczych":tak:

no właśnie...ma nadzieję że się nie pogniewasz ale tak wypatrywałam na tych zdjęciach też krostek o których pisałaś ale nie zauważyłam /może ten aparat jednak nie jest taki beznadziejny:-D i wie co trzeba ukryć/...i myślałam że może jak Hania na diecie to lepiej trochę....mam nadzieję że niedługo wszystko się wyjaśni. będę trzymała kciuki.

reklama
Do góry