reklama
Fajne fotki Hania super modelka . A ja też w sprawie tego stawania na głowie, bo Martyna od jakiegoś czasu właśnie tak robi - w czasie zabawy rzuca się na kolana, a potem właśnie coś pomiędzy staniem na głowie, a próbą zrobienia fikołka
nineczka
Fanka BB :)
Dziękujemy :-)
U nas to tylko na stanie na głowie wygląda - to pierwsze próby samodzielnego wstania na nogi bez przytrzymywania się mebli. Raz się udało czekamy na więcej
To nie ten wątek ale muszę się pochwalić dzisiejszą nową umiejętnością mojego bąbla - nauczyła się chodzić trzymana tylko za jedną rączkę! Kolejny krok do samodzielnego tuptania za nią. Może rzeczywiście pod choinkę po prezenty podrepcze sama - ale byłby to dla mamuni prezent
U nas to tylko na stanie na głowie wygląda - to pierwsze próby samodzielnego wstania na nogi bez przytrzymywania się mebli. Raz się udało czekamy na więcej
To nie ten wątek ale muszę się pochwalić dzisiejszą nową umiejętnością mojego bąbla - nauczyła się chodzić trzymana tylko za jedną rączkę! Kolejny krok do samodzielnego tuptania za nią. Może rzeczywiście pod choinkę po prezenty podrepcze sama - ale byłby to dla mamuni prezent
Nineczko życzymy Ci tego z całego serduszka.
Co do wstawania to moje dziecko jak zwykle na odwrót.Najpierw chodzenie i bieganie a dopiero 1,5 miesiaca temu wstawanie samodzielne;-);-);-)Zrobił tak raz i stopnął dopiero jak przyszedł kolega, który tak wsatawał to mały mu pozazdrościł i zaczął na całego;-);-)
Co do wstawania to moje dziecko jak zwykle na odwrót.Najpierw chodzenie i bieganie a dopiero 1,5 miesiaca temu wstawanie samodzielne;-);-);-)Zrobił tak raz i stopnął dopiero jak przyszedł kolega, który tak wsatawał to mały mu pozazdrościł i zaczął na całego;-);-)
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Nineczko Hanusia jet urocza....fajna sesję jej zrobiłaś...no i na jedno zdjęcie się ty załapałaś. super!!!a jak ze skórką Hani...?lepiej już z tą wysypką? gratuluję postępu. fajnie że do samodzielnego tuptania Hani coraz bliżej....u nas nadal dalej jak bliżej.....
nineczka
Fanka BB :)
anii - dziękuję :-) Kazałam mężowi zrobić sobie zdjęcie z małą, bo prawie żadnego nie mam
Wysypka coraz gorsza Nie jest szorstka (smaruję balneum) ale czerwone krostki wyraźnie widoczne. Najgorzej na bokach policzków (na zdjęciach jej nie widać - mam" cudowny", beznadziejny aparat), udkach i ramionach We środę dermatolog a za tydzień w końcu alergolog, może coś się wyjaśni.
A z chodzeniem - żebyś się nie zdziwiła jak ci Lilcia wystartuje bez żadnych "znaków ostrzegawczych"
Wysypka coraz gorsza Nie jest szorstka (smaruję balneum) ale czerwone krostki wyraźnie widoczne. Najgorzej na bokach policzków (na zdjęciach jej nie widać - mam" cudowny", beznadziejny aparat), udkach i ramionach We środę dermatolog a za tydzień w końcu alergolog, może coś się wyjaśni.
A z chodzeniem - żebyś się nie zdziwiła jak ci Lilcia wystartuje bez żadnych "znaków ostrzegawczych"
aniii
aaaaa Kotki dwa...
no właśnie...ma nadzieję że się nie pogniewasz ale tak wypatrywałam na tych zdjęciach też krostek o których pisałaś ale nie zauważyłam /może ten aparat jednak nie jest taki beznadziejny i wie co trzeba ukryć/...i myślałam że może jak Hania na diecie to lepiej trochę....mam nadzieję że niedługo wszystko się wyjaśni. będę trzymała kciuki.
reklama