Nineczka Karolek nadal siedzi na wysokim krzesełku.Jak mnie nie było to tata je rozkręcił, ale dla małego to świetna zabawka była a nie miejsce do jedzeniw więc, tata złożył je z powrotem.Próba byłą nie udana.
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzinka, Karolek widać że zachwycony sankami .A śnieg w końcu spadnie i będą dzieciaki mieć radochę ;-)
A i widzę, że muzyk pełną parą z Lola, hi hi.Też chciałam kupić Oliwce cymbałki, ale u nas, w naszej mieścinie nie ma.Może kiedyś przy okazji gdzieś kupię
A i widzę, że muzyk pełną parą z Lola, hi hi.Też chciałam kupić Oliwce cymbałki, ale u nas, w naszej mieścinie nie ma.Może kiedyś przy okazji gdzieś kupię
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Bodzinko no bomba...ale chyba rzeczywiście śnieg odgoniłyśmy wszystkie tymi sankami.
Mój mężuś wyniósł sanki na strych, bo wkurzyliśmy się i stwierdziliśmy że w domu koniec zagracania. a u nas dziś 8 stopni. Lilia śpi na dworzu jak za starych dobrych czasów...
Mój mężuś wyniósł sanki na strych, bo wkurzyliśmy się i stwierdziliśmy że w domu koniec zagracania. a u nas dziś 8 stopni. Lilia śpi na dworzu jak za starych dobrych czasów...
potworek.pl
Bodzinka, to faktycznie cieplutko, u Ciebie niedobra Anko również .
Karolek na spacerku super.Podziwiam Bodzinka za spacer bez wózka.
Karolek na spacerku super.Podziwiam Bodzinka za spacer bez wózka.
Dzięki Inna ja siebie też podziwiam:-)Karol nadal śpi:-)Już byliśmy ze dwa razy w Realu bez wózka ale to był znami tata i dżwigał Lola albo chusta i było wygodniej, dzis mały biegał:-)Ale on miał tempo po tych schodach...Jak się u nas wyjdzie to jakby wiosna była tak cieplutko i słoneczko:-)
potworek.pl
potworek.pl
reklama