reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Oj, Ewa, drobiazgów się czepiasz :-p.Może najmniejsza nie jest (waży jakieś 60 kg, może nawet więcej :shocked2:), prawie do pasa mi sięga, ale kochana jest jak nie wiem co :tak:

Aniii sanki wczoraj przywiozłam:-):-)Musze tylko dokupic do nich oparcie bo to sanki na których ja jezdziłam jeszcze ja:-)Mają już z11 lat...Prosze bardzo prosze ciotek:-)Oto sanki;-)

Inna - skarpetki bomba :-D A jak Oliwka ładnie z kubeczka pije!
W porównaniu z jamnikiem psinka wygląda, hmm, na dosyć dobrze utuczoną ;-):-D

Inna - gratulacje dla Jacka - droga do największych modowych stolic europy stoi otworem:-D A modelka cudnie zaprezentowała nowy trend:-D Co do psinki - zdaje mi sie że Fanta mogłaby spokojnie robić za kucyka dla Oliwki:tak:

A Lolek to już może wybrać sie na sanki, tylko że śnieg gdzieś nam zniknął (przynajmniej u nas nie ma już po nim śladu :baffled:, a w ubiegły weekend znajomy był już na nartach )

reklama
Karolek już nie siedzi w wysokim krzesełku? Podobno po niedzieli ma być bardzo mroźno i śnieżnie. Zobaczymy... Fajnie byłoby przetestować sanki :-)

Do góry