reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
mi sie wydaje ze rozni sie i tak nam tez kiedys facet w sklepie mowil
kasiulla23
Mama marcowa'06
ale nie zamierzam sie upierac
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kurcze, my mamy fotelik do 18kg i nawet nie pomyślałam jeszcze o zmianie.... może powinnam??
w sumie Agata jeszcze się mieści... nogi jej trochę wystają.... pasy jeszcze nie sa ustawione na najwyższym poziomie, więc chyba nie jest źle...
w sumie Agata jeszcze się mieści... nogi jej trochę wystają.... pasy jeszcze nie sa ustawione na najwyższym poziomie, więc chyba nie jest źle...
A
azik
Gość
te 0-18 mają dodatkową wkładkę i po jej wyjęciu są dla starszych dzieciaczków - przynajmniej ja takie widziałam, po za tym rozmiarowo zewnętrznie sa takie same jak 9-18
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
z tego co wiem fotelik robi się za mały jeżeli dziecku głowa wystaje ponad oparcie fotelika więcej niż do linii uszu - wtedy przestaje spełniać swoją rolę zapewnienia bezpieczeństwa
nie wiedziałam o tym!! super, że o tym napisałaś KOGA
to u nas spokojnie jeszcze Agatka pojeździ....
reklama
asioczek
Fan(ka)
Dokladnie tak jest nam zostalo kilka centymetrow do osiagniecia tej wysokosci wiec zaczynamy szukanie kolejnego fotelika. Na szerokosc nie jest zle.z tego co wiem fotelik robi się za mały jeżeli dziecku głowa wystaje ponad oparcie fotelika więcej niż do linii uszu - wtedy przestaje spełniać swoją rolę zapewnienia bezpieczeństwa
Podziel się: