reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotelik samochodowy

reklama
Kinga czemu tak mało dostałas tej trzynastki...ja też mam dostać....i już się martwie:-) :-) :-) :-) :-)

Kinga czemu tak mało dostałas tej trzynastki...ja też mam dostać....i już się martwie:-) :-) :-) :-) :-)

trzynastkę dostaje się za przepracowane miesiące, czyli w naszym przypadku gdzieś tak od wakacji (bo wtedy już byłyśmy po macierzyńskim) i te zarobki dzieli się przez 12...dlatego jest to mało:-(

trzynastkę dostaje się za przepracowane miesiące, czyli w naszym przypadku gdzieś tak od wakacji (bo wtedy już byłyśmy po macierzyńskim) i te zarobki dzieli się przez 12...dlatego jest to mało:-(
Ale jak czytałam w necie to trzeba spełnić warunki byćia pracownikiem przez min. 6 miesięcy ...i nie korzystać min. urlopu wychowawczego ..czy np. urlopu dla poratowania zdrowia lub urlopu na opiekę wtedy się nalezy 13nstaka...nic nie mówi się o przepracowanych miesiącach ...ale wy jesteście w statusie nauczyciela ...ja pracuje w adiminstracji rektora więc nie jestem nauczycielem.....więc może to jeszcze inaczej...:-) :-) :-) pójde jutro do działu osobowego odebrać pit-11 więc dowiem się co i jak z tą 13nastką

karolkaz ja napisałam jak jest u nas w szkole z 13. A pierwszą dostałam po przepracowaniu 4 miesięcy

reklama
reaktywuję watek

my zastanawiamy sie nad zmiana fotelika na wyższa kategorie wagową ...bo Antos ma bardzo mało miejsca w foteliku do 18 kg...wystaje z tego fotelika ...ciasno mu ...jak jedziemy gdzies dalej to wierci się ...i krzyki sa i ogólnie ma ciasno...teraz chcemy poczekac i chyba zdecydujemy sie na zmiane fotelika po nowym roku

czy macie jakies typy fotelików w wadze 15-36 kg?

Do góry