reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Gdy się dowiadywałam, bo sama chciałam kupic drugi, żeby używać przez jakiś czas dwóch jednocześnie (Natalia jest duza i pewnie teraz wazy prawie 9) to mi sprzedawca odradzał, powiedział, żebyu doczekać aż dziecko samo siedzi... to było jakiś czas temu, Natalia wtedy wazyła 8300. I dodał, że jeśli ma ciasno to przesadzić wcześniej. Ona miała ciasno,a le pownieważ teraz jest lżej ubrana to się mieści w tym do 13 kg.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
a, i jeszcze jedno - zobacz skąd mu pasy wychodzą, czy znad ramion czy spod łopatek. I ile ma miejsca nad głową. Jeśli ma choć trochę to niech jeszcze jeździ w tym starym. I nogi mogą być podwinięte - bo dzieci i tak nie jeżdżą z wyprostowanymi. Najważniejsze są głowa i pasy.
Teddy
Październikowa mać
kupilismy ten uzywany fotelik...
naprawde ekstra wyszykowany, pokrowiec dobrze uszyty, do tego przyslali ksero instrukcji i w jako gratis maskotke - pod kolor fotelika...
jestem zadowolona, nawet bardzo...
wrzucam fotke, taka na biegu zrobiona... kiepska...
naprawde ekstra wyszykowany, pokrowiec dobrze uszyty, do tego przyslali ksero instrukcji i w jako gratis maskotke - pod kolor fotelika...
jestem zadowolona, nawet bardzo...
wrzucam fotke, taka na biegu zrobiona... kiepska...
Kupilismy wlasnie nowy fotelik chicco vector - z cala pewnoscia nie posluzy on nam dlugo bo jest od 0-18 (do 4 lat moze nie dociagniemy bo malutki dlugi jest, zastanawialismy sie nad deltimem maly podroznik, ale my jezdzimy dlugo i duzo a do tego wyjazdy raz dwa razy w miesiacu po 500 km, i zalezalo nam na pozycji najbardziej lezacej, moj synek owszem spal w samochodzie ale jak sie tylko samochod na siwtalach zatrzymal to budzil sie (mielismy graco 0-10) a teraz po prostu niewiargodne siedzi w nim spokojnie spi jak nigdy, ostatnio to nawet stalismy pod blokim ponad godz, bo jak zasnal to szkoda bylo budzic, najlepszy zakup do tej pory, jest niesamowicie wygodny i chyba go zostawimy na drugie dziecie Goraco polecam ten fotelik.
Ja tez mam ten fotel i dla malego sprawuje sie super. Gorzej jak podrosnie. Starszy syn w nim jezdzil i jak dziecko wieksze to pasy ciezko zapiac. Te okalajace uda sa krotkie a samo zapiecie jak nie wcelujesz dokladnie to nie zapniesz. Ale poki co i ja jestem z niego zadowolona.
reklama
Podziel się: