reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotelik samochodowy

reklama
Ja tez m,yslalam, ze dociagne w kaspsule do 9kg ( na razie Anula ma 8.1) ale w piatek wiozlam w nowym foteliku synka znajomej, wiec byl zamontowany, jak wracalismy Anula nie chciala sie skladac do swojej miski i wsadzilam ja do mowego :)
strzal mw 10-tke. Strasznie jej sie podoba....no ale ona sie juz podciagala w tym starym i zagladala przez okno :laugh:
Dzisiaj tez jezdzilysmy i jest uradowana smieje sie do mnie jak tylko moge sie do niej odwrocic.
No i mozna go zamontowac w srodku, co tez jest bezpieczniejsze niz montowanie przy drzwiach.

Na pewno latwiej jest im zasnac w tych fotelikach - mysle o tych pierwszych.
ja wlasnie teraz mysle jak to bedzie jak teraz pojedziemy do Krakowa,fajnie byloby zeby Anula pospala.... na razie nie zasnala jeszcze a jak jezdzilam ze starym to na takich trasach jak dzisiaj albo wczoraj juz zasypiala.

ale tymek jeździ w takim 0-18 to jest nasz 2 fotelik. i zamontowaliśmy go tyłem. z poprzedniego wyrósł bardzo szybko :(

Orzech pisze:
No i mozna go zamontowac w srodku, co tez jest bezpieczniejsze niz montowanie przy drzwiach.

Tylko wtedy ciężko wkładać i wyjmować dziecko ;) No i nie ma na czym zabaweczek powiesić ...

Orzezku, NAtalia zasypia na luzie w tym drugim, więc pewnie Anulka po jakimś tygodniu jazdy i radosci z nowości też zacznie normalnie zasypiać.

reklama
A my wreszcie kupiliśmy dziś Natce fotelik (priori) i wygląda na to ze jest zadowolona. :)
Cieszyła się niesamowicie że wreszcie widzi Jarka a po chwili usnęła wiec chyba jej wygodnie. :)
Co prawda Natka ma pewnie z 7 kilo ale postanowilismy nie czekać aż dobije do 9 kg - nóżki już jej sporo wystawały i pasy były na wysokości łopatek. Już patrzeć nie mogłam jak leży skurczona w tym deltimie...

Do góry