reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Wydaje mi się że nie ma fotelików dla starszych dzieci, montowanych tyłem do kierunku jazdy, no bo co dziecko miałoby z nóżkami robić?
Orzech
Fanka BB :)
mnie tez sie tak wydaje Elvira
przyszedl moj fotelik.....magdusiek od razu pomyslalmam o Tobie....kolor jest absolutnie inny niz na stronie.....ale juz mi sie podoba
mowie tylko dla przestrogi dla innych niech nie ufaja kolorom ze stronki maxi cosi
przyszedl moj fotelik.....magdusiek od razu pomyslalmam o Tobie....kolor jest absolutnie inny niz na stronie.....ale juz mi sie podoba
mowie tylko dla przestrogi dla innych niech nie ufaja kolorom ze stronki maxi cosi
Elvira
13 pazdziernik
Wlasnie problem w tym, ze w Szwecji sa i do 4 roku zycia dziecko powinno jezdzic tylem. A ze my mamy fotelik z Polski to........nie wiem co zrobic.*syla* pisze:Wydaje mi się że nie ma fotelików dla starszych dzieci, montowanych tyłem do kierunku jazdy, no bo co dziecko miałoby z nóżkami robić?
sprzedajcie elvirko i kupcie szwedzki.
swoją drogą ogromnie mi się spodobało, ze szwedzi mają takie foteliki że do 4 latek dziecko jeździ tyłem... tymek będzie tak jeździł póki nóżki mu się będą mieściły! mam nadzieję, ze jeszcze chociaż z pół roku!
swoją drogą ogromnie mi się spodobało, ze szwedzi mają takie foteliki że do 4 latek dziecko jeździ tyłem... tymek będzie tak jeździł póki nóżki mu się będą mieściły! mam nadzieję, ze jeszcze chociaż z pół roku!
reklama
Podziel się: