Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, co to wogole jest? Ja bym zaniosła go do sklepu i się zapytała sprzedawcy co z tym zrobić.Kupiłam swojej córce fotelik samochodowy Recaro Young Profi Plus, córeczka ma 3 miesiące, fotelik ten jest do 13-u kg, i jest super...może komuś tu przyda moja porada.
A jeszcze... przed tym....Kupiłam w miejskim sklepie fotelik za prawie 100 zł, ale z paskami na tym foteliku jakiś problem, - za krótkie.... Dołączam zdjęcie nieudanego zakupu foteliku, aby wiedzieliście na co trzeba zwracać uwagę. Na zdjęciu widać długość pasów...Zgubiłam paragon, dlatego fotelik leży w domu...Zobacz załącznik 998300Zobacz załącznik 998300
Ja bym też zaniosła ten fotelik do sklepu, gdyby nie zgubiłam paragon. No coś, niech sobie leży To przecież moja wina że nie sprawdziłam czy wszystko jest ok z tym fotelikiem...Za wszystko trzeba płacić)))O matko, co to wogole jest? Ja bym zaniosła go do sklepu i się zapytała sprzedawcy co z tym zrobić.
Kilka dni temu też właśnie kupiliśmy recaro [emoji2] ale o matko, ciężki jak nie wiem [emoji28] jak się włozy maluszka to ręką odpadnie hehe.
Ale tak z czystej ciekawości ich poprostu bym się zapytała, nawet bez paragonu [emoji38]Ja bym też zaniosła ten fotelik do sklepu, gdyby nie zgubiłam paragon. No coś, niech sobie leży To przecież moja wina że nie sprawdziłam czy wszystko jest ok z tym fotelikiem...Za wszystko trzeba płacić)))