reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

myślę też o wątku "oddam/sprzedam" - tam możnaby umieszczać również posty osób, które reklamują swoje aukcje internetowe u nas, zaśmiecając nam inne tematy ale też może ktoś z nas będzie miał coś zbędnego i będzie chciał się tego pozbyć..

reklama
myślę też o wątku "oddam/sprzedam" - tam możnaby umieszczać również posty osób, które reklamują swoje aukcje internetowe u nas, zaśmiecając nam inne tematy ale też może ktoś z nas będzie miał coś zbędnego i będzie chciał się tego pozbyć..

mamy juz, i tam tez wedruja posty, przed chwila wrzucilam tam jednego
powolutku sie ogarnie ;) kilka dni :) ja widze ze olga walczy :)

na watku nasze usg wpisywane sa wiadomosci o wizytach u lekarza, na watku wizyty u lekarza piszecie o usg, o wymiarach dziecka, czy widac plec itp... wg mnie jest jak najbardziej sensowne aby polaczyc je razem. Ale to tylko moje zdanie, wybaczcie moje podejscie, moze zbyt logiczne.

No to przedstawię moje sugestie ;) Nie wiem tylko czy to będzie wykonalne, ale napiszę ;)

propnuję połączyć wątki:

I. Nasze przeczucia co do płci + czy już wiemy czego się spodziewamy
i nazwać temat "płeć naszych maleństw"

II. Mamusie nie mężatki + zaświadczenie do pracy w jeden wątek o nazwie "pomoc prawna" i tam będziemy dyskutować i doradzać sobie odnośnie wszelkich zasiłków, zaświadczeń, rozliczeń itp. itd.

III. wklęsłe sutki proponowałabym zamienić na temat "karmienie piersią/butelką", bo taki temat będzie potrzebny już niedługo

IV. Pięlęgnacja ciała + Ładna mama jako Ładna mama by uważam wystarczyło ;)

Co do wątku usg i wizyt to nie przeszkadza mi aby połączyć, bo i w tym i w tym się w praktyce prawie to samo opisuje.

A ponadto proponuję, aby jeśli ktoś będzie miał pomysł na wątek to najpierw zaproponował to na ogólnym. Tam kto będzie chciał się wypowie i razem ocenimy czy wątek będzie "używany" czy jest to temat na kilka postów, które można podjać na ogólnym.
pod wszystkim się podpisuję i proponuję połączyć zakup wózków z zakupem fotelików i leżaczków

Co do regulaminu ja bym dodała jeszcze o nie pisaniu pogrubiona czcionka i duzymi literami gdyż w net etykiecie używane to jest jako krzyk ( i taki punkt znajduje się w regulaminie bb)

Ewa ma rację co do wątku "zdjęcia naszych maluszków" wilk syty i owca cała :) (bo na początku tez myślałam o połączeniu)

Ostatnia edycja:
"Przykleiłabym" też wątek główny - jest najbardziej uczęszczany. A w sierpniu dojdzie do niego jeszcze lista rozpakowanych mam :)

I może warto zrobić jakieś archiwum albo "śmietnik" - na tematy już nieaktualne.

widzicie zmiany na forum? ;) licho nie śpi :p mamy archiwum i regulamin :)

no i miałam pytać - przykleić ten główny? :D żeby nam nie wędrował, będzie bardziej elegancko :)

reklama
Do góry