reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Flucofast w ciąży

kindziaa19911

Początkująca w BB
Jestem w 24 tygodniu ciazy. Dostałam jednorazowo tabletkę flucofast. Po powrocie do domu naczytałam się ze w ciazy moze szkodzić i się teraz stresuje. Brał ktoś jednorazowo i wszystko było w porządku?

reklama

Przepisał Ci lekarz.
Więc z jakiegoś powodu to zrobił
MI LEKARZ raz powiedział na co przepisuje ten lek .proszę nie czytać ulotki .przeczytałam i zastanawiałam się czy zawału nie dostanę.
Spokojnie nic dziecku nie będzie
To lek na grzybice chyba?

Przepisał Ci lekarz.
Więc z jakiegoś powodu to zrobił
MI LEKARZ raz powiedział na co przepisuje ten lek .proszę nie czytać ulotki .przeczytałam i zastanawiałam się czy zawału nie dostanę.
Spokojnie nic dziecku nie będzie
To lek na grzybice chyba?
Tak lekarz przepisał na infekcje. I zaczęłam czytać ulotkę to aż mi się słabo zrobiło a w internecie to już w ogóle same negatywy.

Nie ma co czytać, ja ostatnio dostałam żelazo, które w ulotce ma że kobiety w ciąży powinny brać 1tabletke co drugi dzień . A lekarz mi kazał brać 2x dziennie..
Potem kazał mi brać coś na żylaki, w ulotce pisze że nie wskazane zażywać w ciąży.
Myślę, że lekarze wiedzą co robią

Nie ma co czytać, ja ostatnio dostałam żelazo, które w ulotce ma że kobiety w ciąży powinny brać 1tabletke co drugi dzień . A lekarz mi kazał brać 2x dziennie..
Potem kazał mi brać coś na żylaki, w ulotce pisze że nie wskazane zażywać w ciąży.
Myślę, że lekarze wiedzą co robią
I z dzieciatkiem było wszystko dobrze? 🙂

reklama
Do góry